Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Barbecue accessoires

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Barbecue

Wie houdt er nou niet van een heerlijk stukje vlees van je eigen barbecue. Met een barbecue kan je altijd heerlijk buiten eten en tegelijkertijd van de zon genieten, zolang hij er is. Elke Nederlander weet natuurlijk dat de dagen waarop je buiten kan eten schaars zijn, maak er dus vooral snel gebruik van! Er zijn in onze webshop ook verschillende barbecue accessoires aanwezig. Wat je barbecue ervaring nog mooier maakt is een heerlijke wicker tuinset om op te zitten. Hier kan je lekker in wegzakken met een heerlijk boek of uren praten met vriendinnen.

Optimaal genieten van je barbecue

Als het een heerlijk zonnige dag in Nederland is, dan is het ook fijn om een beetje in de schaduw te kunnen zitten. Gelukkig hebben we daar ook iets voor, een mooie parasol. De barbecue is er zelfs in een kleinere versie waardoor je hem op tafel kan zetten en makkelijk mee kan nemen. Het is de betere versie van gourmetten! Met de compact barbecue kan je hiermee zelfs in de schaduw je vlees braden. Ideaal vinden wij dat!

Barbecue tips

Speciaal voor jou hebben we onze beste barbecue tips verzameld zodat je optimaal kan genieten. Onze eerste tip is om te variëren met vlees. Altijd maar het zelfde gaat al snel vervelen. Probeer bijvoorbeeld ook eens vis in aluminiumfolie, heerlijk! Nog een goeie tip is om als afsluiter traditioneel marshmallows te roosteren! Met een elektrische barbecue gaat dit helaas niet. Een goeie oplossing is om dan eens te kijken bij onze vuurtafels. Onze laatste tip is om halve citroenen met kruidnagel er in op tafel te zetten. Dit helpt om de wespen op afstand te houden. Er is niks zo irritant als zoemende wespen terwijl je van je stukje vlees probeert te genieten. Gelukkig hoef je hier dan niet meer bang voor te zijn.