Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Klok

€ 89,00

Label51 - Klok Wood 35x35x5 cm - Bruin

€ 45,00

Gate39 - Wandklok Old Town - Meerdere kleuren

€ 59,00

Gate39 - Wandklok Big Time Design - Meerdere kleuren

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Klok

Ben je op zoek naar een nieuwe klok? Er zijn erg veel verschillende soorten klokken. Je kan hierbij denken aan de algemeen bekende ronde vorm. Maar onder klokken vallen ook wekkers en dergelijke. Er zijn veel verschillende soorten materialen, kleuren en vormen te krijgen. Als je helemaal weg bent van de kopertrend, dan is een klok van koper wellicht iets voor jou! Je kan precies datgene kiezen wat past bij jouw interieur en bij jouw smaak. Een klok is namelijk niet alleen iets dat functioneel is; het moet er ook nog eens leuk uit zien! Wij begrijpen dat als geen ander en bieden je dan ook een ruim assortiment aan. Uiteindelijk vind je dus altijd wel iets dat je aanspreekt en waar je naar op zoek was!

Klok voor jouw huis

Wil je altijd de tijd in de gaten houden? Kies dan jouw favoriet uit en plaats of hang deze op een centrale plek in huis. Zo kan je altijd de tijd zien. Wel zo handig. Wat voor een klok vind jij mooi? Een klok kan je daarnaast ook goed combineren met leuke sierkussens op de bank. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor dezelfde kleurtinten. Wij vinden dat helemaal leuk! Ontdek zelf ook de talloze mogelijkheden die er zijn om jouw huis op te fleuren. Kies eens voor iets anders en verras jezelf.

Een functionele én mooie klok kopen?

Wij zijn van mening dat een klok niet alleen handig is, maar er ook nog eens goed uit moet zien. Het hangt tenslotte in je huis en er wordt vaak naar gekeken. Dan moet je natuurlijk ook wel iets moois hebben! Bekijk eens onze collectie met klokken en ontdek wat écht iets voor jou is. Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten en dan helpen we je verder met een advies!