Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kapstok

€ 32,00

Woood - Studio Kapstok - Zwart

€ 32,00

Woood - Studio Kapstok - Wit

€ 12,00

Woood - Meert Kapstok 6 Haken - Zwart

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Kapstok

Ben je het ook zo zat: elke keer weer al die jassen ergens op moeten bergen? Heb je op dit moment niets voor jassen en laat iedereen ze maar op een stoel hangen bijvoorbeeld? Dit kan erg vervelend zijn en zorgen voor een rommelige uitstraling. Kies dan voor een kapstok of een wandkapstok. Hier kan je alle jassen (en eventueel ook enkele tassen) aan hangen. Erg handig! Voorkom dat iedereen zijn of haar jas laat slingeren en kies voor overzicht. Er is dan ook een ruime keuze in kapstokken. Je kan kiezen voor een staande kapstok, maar ook voor een kapstok die je kan hangen aan de muur. Zo kan je bij ons ook een opbergbox kopen. Handig om kleine spulletjes of speelgoed in op te bergen.

Opgeruimd aan een kapstok!

Een jas hoort aan de kapstok, dat weten we allemaal. Maar dan is het wel fijn om een leuke wandkapstok te hebben; een staande bijvoorbeeld. Een staande zorgt ervoor dat je deze ook nog eens gemakkelijk kan verplaatsen. Of kies voor een bepaald design? Door middel van een design zorg je ervoor dat je ook nog eens een echte eye-catcher in huis haalt. Zoek jij een wandkapstok of wil je toch liever een staande? In ons assortiment vind je het eigenlijk beide wel. Zo kan je alles ook nog eens gemakkelijk vergelijken en vervolgens je keuze maken.

Welke kapstok kies jij?

Weet jij al welke kapstok je kiest? Een staande of een wandkapstok? Of ben je er nog niet helemaal uit? Kijk bijvoorbeeld eerst eens naar de stijl die je wilt hebben. Je kan het bijvoorbeeld ook combineren met opbergkasten. Het is maar net wat je zelf nodig hebt en waar je naar op zoek bent. In ons assortiment vind je het in ieder geval altijd wel! Mocht je er niet uit komen, dan helpen wij je graag verder! Bijvoorbeeld bij de aankoop van een kapstok of iets anderse.