Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vloerkleden

€ 99,00

Kokoon - Cozy Vloerkleed - Cremé

€ 99,00

Kokoon - Cozy Vloerkleed - Bruin

€ 99,00

Kokoon - Cozy Vloerkleed - Grijs

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Vloerkleden, voor ieder wat wils

Vloerkleden maken echt een verschil in je interieur. De kleuren kunnen zoveel invloed hebben op de sfeer die in jouw kamer hangt. Daarom is het aanschaffen van vloerkleden niet altijd even makkelijk. Ga je voor een kleurrijk kleed, die gelijk heel veel warmte en uitstraling aan je kamer geeft? Of houd je meer van neutrale tinten zoals grijs, zwart of beige? Met een neutraal kleed kan je natuurlijk je accessoires meer laten spreken, of kies voor een leuke fotolijsten. Het is maar net waar jij van houdt en wat bij jouw interieur past.

Match met je accessoires

Vloerkleden hebben je in veel verschillende maten en soorten. Je kan met een klein kleedje een onbenutte ruimte opvullen en met een groot kleed juist extra sfeer toevoegen. Hierbij moet je nog de keuze maken of je gaat voor een vloerkleed met veel patronen en vormen, of dat je het mooier vindt om één van de effen vloerkleden aan te schaffen. Dit ligt natuurlijk ook welke accessoires je in je woning wilt plaatsen. Accessoires zijn namelijk ook erg bepalend voor de sfeer. Grijs, zwart en beige passen vaak overal bij. Ook de vorm kan heel veel uitmaken. Ronde vloerkleden ogen speels, waarnaast rechthoekige vloerkleden juist zorgen voor een strak uiterlijk.

Een keer wat anders

Natuurlijk is het leuk om je vloerkleden te matchen met je accessoires, maar je kan ook een keer totaal iets anders kiezen. Misschien staat het wel heel erg leuk om iets te doen met colorblocking, of het accent te leggen om de kleuren in je vloerkleed. Er zijn genoeg vloerkleden daarin verschillende kleuren. Dit is wellicht een beetje gedurfd, maar dat kan zeker nooit kwaad! Heb jij al een idee voor welke van de vele vloerkleden jij wilt gaan?