Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Zuilen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Zuilen

Ben jij op zoek naar leuke woondecoratie? Wat dacht je dan van een zuil? Zuilen zijn misschien niet het eerste soort woondecoratie waaraan je denk voor in huis, maar het komt steeds meer in de trends terug. Het is dan ook erg leuk om in een open ruimte of hoog kamer een zuil neer te zetten me een hoge vaas daarop. Wij van Nouvez bieden je verschillende zuilen aan. Zo zit er altijd wel voor ieders wat wil bij. Het is ook leuk om van de zuil een stukje te maken door middel van bijvoorbeeld wijnrek, een hoge kandelaars of vazen met lichtjes.

Nieuwe trend

Vroeger in de Romeinse tijd waren zuilen al erg in en nu komen ze terug van nooit weg geweest. Of je de zuilen nu binnen of buiten zet, het is een ware trend. Je kan zuilen als bijzettafeltje gebruiken of juist om iets nog meer hoog in de spotlight te zetten. Er is dus altijd wel plek voor deze gave accessoires. Zuilen zijn sowieso al leuk om als woondecoratie te gebruiken, maar zijn nog leuker als je ze combineert met andere dingen. Zo is een hoog opgestoken bloemstuk erg leuk om de lengte te benadrukken. Kandelaar of vazen zijn ook erg leuk om te combineren met de zuilen.

Vragen

Ben jij inmiddels geïnteresseerd geraakt in de leuke zuilen, maar weet je nog niet helemaal precies hoe je het in jouw woondecoratie kan laten passen? Of voor welke stijl je nou echt wilt aanhouden? Geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op of kom lang in onze showroom. Wij helpen u graag!