Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Hoogslaper

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Hoogslaper

Een hoogslaper is erg leuk én handig! Het is vooral goed te gebruiken wanneer je kinderen hebt. Kinderen kunnen er dan namelijk ook nog onder spelen, omdat er meer ruimte in de slaapkamer is. Ideaal wanneer de slaapkamer wat kleiner is. Doordat dit bed hoog is creëer je meer ruimte op de vloer. Je kan voor verschillende kleuren kiezen. Bijvoorbeeld gewoon een houtkleur of in het wit. Wit zorgt ervoor dat het bed wat minder opvalt. Als je niet een hoogslaper zoekt, maar bijvoorbeeld een stapelbed, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Bij een stapelbed is het weer handig dat je met meerdere mensen op één kamer kan slapen! Wil je niet een al te hoog bed? Kies dan voor een halfhoogslaper.

De voordelen van een hoogslaper

Een hoogslaper biedt veel voordelen. Zoals je net hebt gelezen heb je meer ruimte en creëer je een speelplek of opbergruimte eronder. Een hoogslaper is een echte aanrader. Ook handig omdat je bijvoorbeeld een bureau eronder kan plaatsen. Zo zorg je ervoor dat je de beschikbare ruimte optimaal benut. In ons assortiment vind je het eigenlijk wel allemaal. Een stapelbed, een normaal bed, een tweepersoonsbed. Zelfs bieden wij losse onderdelen aan in de webshop. Ideaal!

Welke hoogslaper kies jij?

Voor welke hoogslaper je kiest, is afhankelijk van waarvoor je het nodig hebt en natuurlijk van de afmetingen van de kamer. Als je een laag plafond hebt, dan kan je ook kiezen voor een halfhoogslaper. Een halfhoogslaper is een stukje minder hoog en past wellicht net iets beter in de kamer in huis. Check ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden zelf!