Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Twijfelaar

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Twijfelaar

Heb je weinig ruimte voor een bed? Kies voor een twijfelaar! Soms is het erg lastig om te kiezen voor de juiste afmetingen van een bed. Je hebt weinig ruimte, maar je wilt toch wel een beetje een ruim bed waar je lekker op kunt slapen. De afmetingen zijn vaak 120x200 cm en hierdoor vaak net iets beter te gebruiken dan een tweepersoonsbed. Het biedt dus veel mogelijkheden en voordelen om voor deze afmetingen te kiezen. Wellicht is het net de afmeting die jij nodig hebt!

De voordelen van een twijfelaar

Een twijfelaar biedt ontzettend veel voordelen. Je kan het bed veel beter gebruiken dan een wat groter bed en het is toch net wat ruimer dan een eenpersoonsbed. Een eenpersoonsbed is namelijk net een slag kleiner. Maak jouw slaapkamer compleet en kies voor het juiste bed. Kijk goed naar de slaapkamer en maak vervolgens de keuze voor het juiste bed. Wat ook belangrijk is om te doen, is om op te meten hoeveel ruimte je daadwerkelijk hebt. Kan je in de slaapkamer een bed van 120x200 cm kwijt?

Welke twijfelaar kies jij?

Weet jij al welke twijfelaar je kiest? Ben je er al uit wat voor een materiaal of kleur? Als je een wat minder opvallend bed wilt is het verstandig om te kiezen voor wit. Wit valt namelijk wat meer weg in het geheel én je kan het goed opvrolijken met leuke kussentjes en dergelijke. Ideaal! Bekijk ons assortiment en ontdek de vele mogelijkheden! Zo vind je bijvoorbeeld naast een twijfelaar ook een boxspring in onze collectie.