Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Buitenhaard

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Buitenhaard

Wil jij de zomermaanden ook nog wel even verlengen? Met een buitenhaard kun je nog heerlijk lang van de buitenlucht genieten zonder dat je het koud hebt. Een buitenhaard werkt namelijk als goede kachel en maakt het mogelijk om bijna het hele jaar door van je buiten plekje te genieten! Ook staat een tuinhaard enorm modern en voegt het stijl aan je tuin toe.

De voordelen van een buitenhaard

Zoals hierboven al genoemd kan je met een buitenhaard bijna het hele jaar van je tuin genieten. En met genieten bedoelen we heerlijk ‘s avonds met je familie van de tuinhaard en kachel in één genieten. Een buitenhaard is meestal gemaakt van staal en is erg stevig. Ook is er natuurlijk gezorgd voor de brandveiligheid en hoef je je dus nergens zorgen over te maken. Een tuinhaard is ook erg handig voor gezellige avonden met vrienden en familie. Zet ze er omheen in een loungeset en je zal ze zeker niet horen klagen! En dat allemaal dankzij je kachel van staal.

Waar plaats je je buitenhaard

Het belangrijkste bij een plek kiezen voor je buitenhaard is om rekening te houden met je zitgedeelte. Heb je al een zitgedeelte in je tuin of weet je al waar je die wilt hebben? Zorg dan dat je kachel het middelpunt van die plek wordt. Zo geniet je optimaal van de warmte die hij afgeeft. Ook is het belangrijk dat je tuinhaard bijvoorbeeld niet onder een hangende boom staat. Dit kan namelijk slecht aflopen voor de boom. Verder moet je vooral de plek mooi vinden en er kunnen ontspannen! Dat is natuurlijk het uiteindelijke doel van een buitenhaard. En nog een laatste tip, haal er een barbecue bij! Met een barbecue kan je eerst lekker eten en daarna lekker buiten blijven nagenieten zonder dat je het koud krijgt!


Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'core_session' is full in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228 Stack trace: #0 /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php(228): PDOStatement->execute(Array) #1 /data/web/public/lib/Varien/Db/Statement/Pdo/Mysql.php(110): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #2 /data/web/public/app/code/core/Zend/Db/Statement.php(291): Varien_Db_Statement_Pdo_Mysql->_execute(Array) #3 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array) #4 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #5 /data/web/public/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(428): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #6 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(576): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('INSERT INTO `co...', Array) #7 /data/web/public/app/code/local/Mage/Core/Model/Resource/Session.php(252): Zend_Db_Adapter_Abstra in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php on line 234