Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Parasol

€ 490,00

Emu - Shade Parasol Small - Beige

€ 1.200,00

Emu - Shade Parasol Large - Beige

€ 1.600,00

Emu - Shade Zweefparasol 3x3 - Antraciet - Beige

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Parasol

Ben je van plan om een nieuwe parasol te kopen? Functioneert je oude niet meer of ben je toe aan een ander model? Eens in de zoveel tijd is het wel prettig om weer een nieuwe parasol te kopen. Op deze manier heb je weer wat verfrissing in de tuin en heb je bijvoorbeeld weer een fijnere manier om wat meer schaduw te krijgen in de tuin of op balkon. Daarnaast zorg je er zo ook voor dat je niet snel bent uitgekeken op de inrichting van je tuin. Zoek je geen zonnescherm, maar bijvoorbeeld een zweefparasol? Een zweefparasol vind je ook in ons assortiment. Uiteindelijk ook leuk te combineren met een loungeset.

Op zoek naar een nieuwe parasol?

Je wilt een nieuwe parasol voor in de tuin? Er zijn veel verschillende soorten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor aluminium. Aluminium is gemakkelijk te onderhouden en hierdoor voorkom je dat je iets bijvoorbeeld lastig kunt schoonmaken. Een zonnescherm is handig, maar het nadeel is dat deze vast zit op een bepaalde plek. Wanneer je kiest voor umbrella, dan kan je deze ook nog verplaatsen. Ideaal! Oftewel: zoek je een umbrella? Voor een umbrella ben je zeker bij ons aan het juiste adres. In ons assortiment vind je het altijd wel.

Parasol kopen?

Op zoek naar een zonnescherm? Wij raden altijd een parasol aan! Je zit hierbij namelijk niet vast een bepaalde plek. Een umbrella van aluminium of van een ander materiaal? Zo kan je ook kiezen voor diverse parasolhoezen. Wissel hiermee af en maak de parasol zo altijd tot het gewenste resultaat. Daarnaast heb je zo altijd gegarandeerd de juiste bescherming, wel zo belangrijk! Heb je nog bepaalde vragen over een van de vele parasols? Vraag het dan gerust, want wij helpen je met alle plezier verder!