Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Buitendouche

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Buitendouche

Heb jij ook een zwembad in je tuin? Dan is een buitendouche ideaal voor jou! Er is niks zo vervelend als elke dag het zwembad schoonmaken omdat de hele bodem vol ligt me zand. Een makkelijke manier om dit probleem te voorkomen is een buitendouche! Deze handige tuindouche kan je zo neerzetten en aan je tuinslang bevestigen. Je kan hem ook zelfs aan de warme kraan zetten! Simpeler kan bijna niet! Door even snel onder de douche te springen of alleen al je voeten af te spoelen voor je in het zwembad duikt kan een groot verschil maken. Je neemt een stuk minder zand mee het water in wat veel schoonmaakbeurten en irritaties voorkomt!

De voordelen van een buitendouche

Zoals hierboven al genoemd wordt is een tuindouche vooral handig als je een zwembad hebt. Door af te spoelen voor het zwemmen voorkom je veel zand in je zwembad. Maar buiten een schoon zwembad om zitten er nog veel meer voordelen aan! Zo is een buitendouche ideaal voor in de zomer met het warme weer. In Nederland is warm weer al snel benauwd en dan gaat er niks boven even afspoelen en afkoelen. Hou je wel van in de zon liggen? Door af en toe even af te koelen onder je eigen tuindouche voorkom je dat je het te heet krijgt! Een parasol is hier ook ideaal voor! Verder is een buitendouche ook ideaal voor kinderen. met iets simpels als een douche kun je als kind enorm veel plezier beleven omdat er water uit komt!

Een buitendouche is een eyecatcher

Tegenwoordig kun je zo een tuindouche krijgen met een opvallend design. Je hebt uitvoeringen voor de moderne design tuin maar ook voor de knusse en gezellige tuin. Voor ieder wat wils! Zo weet je zeker dat je een buitendouche vind die bij je past. En nog een tip van onze tuinstylisten: een buitenhaard is ideaal voor in de avonden! Dan kun je altijd warm en knus bij een vuurtje zitten. Ben jij al fan van een buitendouche?