Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Tuintafel

€ 139,00

Emu - Arc & Ciel Tuintafel - Aluminium kleur

€ 139,00

Emu - Arc & Ciel Tuintafel - Antraciet

€ 139,00

Emu - Arc & Ciel Tuintafel - Wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Tuintafel

Krijg je ook zo veel zin om in je tuin te zitten elke keer dat je naar buiten kijkt? Lekker met z’n alle aan tafel om in de open lucht te eten. Dat is pas écht zomer! Het enige wat je hier verder nog voor nodig hebt is een tuintafel. Met een tuintafel kun je buiten eten, wat drinken of juist even alleen genieten van een mooi boek. Er is plaats genoeg voor al je familie en vrienden. En een extra tip: haal een mooie parasol om extra te kunnen genieten. Op die manier hoef je nooit naar binnen te gaan door een te felle of brandende zon. Daar heeft natuurlijk niemand zin in.

Welke tuintafel past bij jou

Een buitentafel is in vele verschillende materialen verkrijgbaar. Dit zijn natuurlijk materialen die goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Voorbeelden zijn aluminium, kunststof of zelfs een houten tuintafel. Een houten buitentafel staat door het natuurlijke materiaal lekker landelijk wat prima past in een tuin. Een tuintafel van aluminium of kunststof heeft als groot voordeel dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Gewoon even een doekje er overheen en je bent klaar! Ideaal voor in de zomer.

De voordelen van een tuintafel

Het grootste voordeel van een tuintafel is natuurlijk het onbeperkt genieten van de buitenlucht. Een buitentafel is multifunctioneel en kan voor vele dingen gebruikt worden. Buiten dat is het ook een stijlicoon voor in je tuin. Een meubelstuk is een goeie afwisseling op alleen groen en levende dingen. Met een buitentafel krijgt je tuin gelijk een hele andere indruk. Om extra te genieten in je tuin kun je er voor kiezen om er ook nog een loungeset bij te zetten. Hier kun je pas echt goed in onderuitzakken!