Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vuurtafel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Vuurtafel

Verleng die zwoele zomeravond met zo’n verleidelijke vuurtafel! Ken je dat? Je hebt net lekker gebarbecued en je wilt nog even lekker met vrienden of familie naborrelen. Maar het wordt langzaam aan wel wat kouder. En daar komt de vuurtafel om de hoek kijken! Pak gauw wat haardblokken en steek dat lekkere vuurtje aan. Geen houtblokken? Geen probleem, want de Cocoon Table van Happy Cocooning werkt op gas! Je kunt dus altijd wel een lekker vuurtje stoken met zo’n sfeerhaard in de tuin! Dus wil je een goedkope vuurtafel kopen? Check dan meteen de collectie of lees verder en ontdek alles over deze toffe tuintafels!

Voordelen van een vuurtafel van Happy Cocooning

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen heb je voor je Happy Cocooning vuurtafel geen houtblokken nodig, maar slechts een gasfles. Handig! Want zo stink je niet nog dagen naar de rook en kost het je nauwelijks opslagruimte. Meer ruimte dus voor een extra lekkere tuinfauteuil! Omdat je deze tuinhaarden het hele jaar door buiten kunt laten staan hoef je ze in de winter niet te verslepen naar de schuur. Bovendien kun je de vuurtafel gemakkelijk en veilig aan zetten met een elektrische ontsteking. En om het extra gezellig en mooi te maken worden bij de Happy Cocooning haard een paar stammetjes en stenen geleverd! Wat wil je nog meer?

Haal het maximale uit je vuurtafel

In plaats van een nieuwe vuurtafel te kopen, kun je ook losse inbouwhaarden voor in je eigen tuintafel bestellen. Hiermee creëer je in een handomdraai de tuinhaard van je dromen! Maar dat is niet alles, want er zijn van Happy Cocooning ook allerlei andere geinige gadgets te verkrijgen voor bij je haard voor in de tuin. Houd bijvoorbeeld je wijntjes koud met de aan- of inbouw wijnkoeler voor de vuurtafel of voor je eigen tuintafel. En met de speciale grillplaat tover je je vuurtafel om tot bbq, zodat je ‘s avonds nog wat lekkere hapjes kunt bereiden!