Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Horeca stoelen

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Horeca stoelen in alle vormen en maten

Ben je nog op zoek naar nieuwe horeca stoelen voor je meubilair? Nouvez heeft een breed assortiment. Voor binnen of buiten, houten of kunststof, barkrukken of terrasstoelen. We hebben voor elk bedrijf wel passende horeca stoelen. Stoelen zijn een belangrijk aspect van je meubilair, ze geven namelijk een eerste indruk. Kies dus voor horeca stoelen die bij jouw bedrijf passen. Ga je voor een authentieke look, of wil je juist chique stoelen? Bij de juiste horeca stoelen hoort natuurlijk ook een bijpassende horeca tafels. Ook hiervoor ben je bij ons op het juiste adres.

Voor buiten of binnen?

Bent u op zoek naar horeca stoelen voor buiten? Dan is kunststof misschien de goede uitkomst. Kunststof stoelen zijn meestal lichter in gewicht waardoor ze makkelijk te verplaatsten zijn. Ook zijn deze horeca stoelen makkelijk in onderhoud en kunnen ze tegen een stootje. Wanneer je op zoek bent naar stoelen voor binnen kun je natuurlijk eindeloos variëren. Houten stoelen geven bijvoorbeeld een gezellig sfeer, terwijl metalen stoelen een moderne uitstraling hebben. En het is natuurlijk ook leuk om je barkrukken af te stemmen met de rest van je meubilair.

Wat past bij jouw bedrijf?

Horeca stoelen zijn erg belangrijk als onderdeel van het meubilair voor een eerste indruk van het bedrijf. Het is dus belangrijk om horeca stoelen uit te zoeken die bij jouw bedrijf passen. Zo zorg je ervoor dat ze de juiste indruk krijgen. Leuke terrasstoelen zorgen er bijvoorbeeld voor dat er meer mensen naar je terras komen. Want zeg nou zelf, als je kunt kiezen tussen een vrolijk terras met mooie stoelen, of een terras met oude vervallen stoelen, dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt!