Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LaForma - Yovas Spiegel
€ 235,00
+ -

LaForma - Yovas Spiegel

€ 235,00

Artikelomschrijving

Geniet van het elegante design van de Yavos spiegel van het Spaanse LaForma. Met dit unieke design haal je een moderne en trendy spiegel in huis, door zijn ontwerp heb je niet een alledaags accessoire in je huis staan, lekker om je zelf te onderscheiden!

Levertijd

Verwachte levertijd: 5 tot 10 dagen

LaForma - Yovas Spiegel

  • LaForma - Yovas Spiegel

LaForma - Yovas Spiegel

Technische Details

Lengte (cm) 2
Hoogte (cm) 140
Breedte (cm) 85
Materiaal Glas
Materiaal onderstel Niet van toepassing

Beschrijving

Geniet van het elegante design van de Yavos spiegel van het Spaanse LaForma. Met dit unieke design haal je een moderne en trendy spiegel in huis, door zijn ontwerp heb je niet een alledaags accessoire in je huis staan, lekker om je zelf te onderscheiden! De Yavos spiegel bestaat niet uit een stuk glas maar uit meerdere kleine spiegels. Door zijn design is de spiegel optimaal te combineren met jouw interieurstijl, je kunt de Yavos spiegel bijvoorbeeld met een designer fauteuil combineren. Waar wacht je nou nog op? Haal de Yovas spiegel van LaForma snel in huis!

LaForma - Yovas Spiegel
€ 235,00

LaForma - Yovas Spiegel

Klantenservice
Online chat
Beschikbaar
Chat
klantenservice@nouvez.nl +31 (0)592-857170

LaForma

¡Hola! Het Spaanse merk LaForma werkt al sinds 1982 samen met de beste architecten, ontwerpers en winkels in de designwereld. Door in te zetten op nieuwe technologieën en materialen is dit bedrijf in staat haar collectie krachtig en snel te vernieuwen. Spaans temperament misschien? In ieder geval blijf je met de artikelen van LaForma zo altijd op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van wonen en leven. Genieten!