Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Booglampen

€ 194,00

LaForma - Chop Booglamp - Zwart

€ 194,00

LaForma - Chop Booglamp - Wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Booglampen

Booglampen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je kan denken aan verschillende kleuren en materialen bijvoorbeeld. Met het gebruik van een vloerlamp zorg je ervoor dat je altijd de juiste verlichting in huis hebt. In tegenstelling van tafellampen heeft een vloerlamp een breder bereik en zorgt dus voor het juiste licht in bijvoorbeeld de woonkamer. Tafellampen zijn namelijk wat beperkter dan booglampen. Welke soort kies jij? Wil je een booglamp van chroom of staal? Of wat dacht je van wit? Wit zorgt voor de nodige eenvoud en rust in huis. Als je niet op zoek bent naar een lamp met een boog, maar naar wandlampen, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

De voordelen van booglampen

Booglampen hebben een hangende kap en hierdoor valt de lichtbron naar beneden als het ware. Het zorgt ervoor dat je een fijne verlichting hebt. Daarnaast is de kap niet alleen functioneel, maar het ziet er ook nog eens erg leuk uit! Als je kiest voor een booglamp als vloerlamp dan heb je zeker een unieke lamp in huis! Je kan ook nog eens voor verschillende materialen kiezen: staal, chroom, koper en veel meer. Maak het nog meer naar jouw smaak en kies je favoriete kleur of hou het simpel en kies voor wit in de booglampen.

Nieuwe booglampen kopen?

Ben je van plan om nieuwe booglampen te kopen? Kies dan niet voor zomaar iets, maar maak een weloverwogen keuze voor booglampen. Zorg ervoor dat het mooi past in het geheel van je interieur en krijg zo een fijne verlichting én sfeer in huis. Wil je graag een duurzame lamp? Gebruik dan een LED lamp! Op deze manier zorg je ervoor dat je een duurzame en milieuvriendelijke lamp hebt. Een LED lamp is goed voor het milieu en je bespaart ook nog eens een hoop geld met een LED lamp. Ook nog eens leuk voor je portemonnee zo’n LED lamp. Welke lamp kies jij? Wij hebben erg veel vloerlampen!