Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vloerlampen

€ 188,00

LaForma - Izar Vloerlamp - Wit

€ 148,00

LaForma - Jovik Vloerlamp - Wit

€ 148,00

LaForma - Jovik Vloerlamp - Grijs

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Vloerlampen

Ben je op zoek naar meer verlichting? Zoek je bijvoorbeeld vloerlampen? Vloerlampen zijn erg eenvoudig te gebruiken. Je kan ze in vrijwel iedere hoek kwijt en zo ontstaat er altijd een prettige verlichting. In ons assortiment vind je verschillende hoogtes in vloerlampen. Zo zijn er bijvoorbeeld wat lagere staande lampen, maar als je een hoog plafond hebt, dan is het mooi om voor een wat grotere hoogte te kiezen. Kies altijd voor een kleur die past in jouw huis: wit, zwart of iets anders. Het is ook leuk om voor een vrolijke kleur te kiezen! Wil je geen vloerlampen, maar liever wandlampen? Ook deze vind je in ons assortiment.

Vloerlampen kopen voor jouw huis?

Als je op zoek bent naar nieuwe vloerlampen, dan ben je zeker bij ons aan het juiste adres. Staande lampen zijn goed te gebruiken in vrijwel ieder interieur. Wanneer je staande lampen gebruikt in je interieur zorg je ervoor dat op verschillende plekken in je huis voldoende verlichting is. Ideaal dus! Uiteindelijk zorg je ervoor dat je altijd een gezellige sfeer krijgt en dat je vooral ‘s avonds hier fijn gebruik van kunt maken. Erg handig ook wanneer je ‘s avonds nog een boek wilt lezen. Wat past er in jouw interieur? Welke lamp kies jij? Wij hebben ook booglampen bijvoorbeeld.

Vloerlampen in allerlei soorten en maten

Ben je op zoek naar vloerlampen? Bij ons vind je het altijd! Er zijn veel verschillende soorten vormen en je kan voor elk design kiezen die je wilt! Door te kiezen voor een bepaald design of bijvoorbeeld voor een kleur zoals wit of zwart maak je het persoonlijk en stem je het net zo af zoals jij dat wilt. Staande lampen zijn er in erg veel verschillende soorten. Ga voor datgene waar jij lang plezier van hebt! En als je een duurzame lamp wilt? Kies dan voor de LED lamp! LED verlichting is namelijk een stuk zuiniger. Daarmee is een LED lamp niet alleen goed voor het milieu, maar zorgt de LED lamp er ook voor dat het voordelig is voor je portemonnee.