Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Emu

€ 66,00

Emu - Arc & Ciel Tuinstoel - Blauw

€ 66,00

Emu - Arc & Ciel Tuinstoel - Aluminium kleur

€ 66,00

Emu - Arc & Ciel Tuinstoel - Antraciet

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Emu

Maak kennis met Emu en haar unieke producten en ontwerpen! Al in de jaren vijftig begonnen deze Italiaanse meubelmakers met het fabriceren van unieke ontwerpen. Met voornamelijk tuinmeubels in haar collectie gooit Emu vandaag de dag hoge ogen in de wereld van design en fashion. Bovendien is het assortiment van dit merk erg divers. Je kunt er niet alleen comfortabele design tuinstoelen vinden, maar ook allerlei hippe bijzettafeltjes, stoere tuintafels en zelfs praktische parasols! Wil je meer weten over Emu? Lees dan hieronder verder en laat je lekker inspireren door de historie of ontdek jouw favoriete tuinmeubels en bekijk het assortiment!

De rijke historie van Emu

Emu heeft een prachtig verhaal waaruit blijkt hoe flexibel, divers en innovatief dit Italiaanse design merk is. Op het eind van de vijftiger jaren begon ze met het produceren van meubilair. De Scandinavische stijl werd gecombineerd met een uniek concept: een metalen frame dat behandeld wordt met een dunne kunststof laag. In de decennia die volgden werden de producten van Emu mateloos populair. Het metaal-kunststof concept bleef gehanteerd. Hoewel er een aantal schommelingen zijn geweest in het bedrijf, blijft hetzelfde concept vandaag de dag de rode draad! Hoe gaaf is dat?

Metaal en kunststof; Emu ten voete uit

Zoals je misschien al hebt gelezen, produceert Emu haar meubels op een unieke, kenmerkende manier: het metalen frame krijgt een flinterdun laagje kunststof. Hierdoor kun bijvoorbeeld de metalen tuinstoelen van dit Italiaanse bedrijf in allerlei frisse kleuren verkrijgen. Helemaal hip! Bovendien gaan ze zo jaren mee, waardoor je er extra lang van kunt genieten. En wat dacht je trouwens van het onderhoud van Emu artikelen? Praktisch geen! Simpelweg een schone doek over je gloednieuwe tuinset en hij ziet er weer uit als nieuw. Wat wil je nog meer? Bekijk snel het assortiment van Emu!