Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Guzzini

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Guzzini

Geef het dagelijkse bestaan wat extra glans met de leuke, speelse producten van Guzzini! Al meer dan een eeuw lang is dit Italiaanse bedrijf vernieuwend op het gebied van design. En dat is knap, want het design landschap verandert constant. De creatieve geesten van Guzzini blijven de markt altijd een stapje voor en bepalen de trends op het gebied van toffe gebruiksvoorwerpen. ‘Gebruiksvoorwerpen?’, horen we je denken. Ja, Guzzini produceert vooral dagelijkse en vooral handige objecten in een nieuw jasje. En je hoeft ze niet alleen met gelegenheden uit de kast te halen, ze zijn juist bedoeld om het hele jaar door te gebruiken! Je kunt dus elke dag genieten van dit stukje Italiaans design!

Het Guzzini aanbod

Hoewel je in de collectie van Guzzini ook elegante stoelen, leuke krukjes en schitterende woonaccessoires kunt vinden, bestaat het grootste gedeelte uit dingetjes voor in en rond de keuken. Denk hierbij aan bordjes, schaaltjes, potjes & pannetjes, maar ook aan handige dingen als placemats, messenblokken en wijnaccessoires. Je maakt je keuken weer helemaal van jouw met Guzzini design! Of wat dacht je van de Guzzini wasmand? Hiermee wordt een wasje draaien een leuk klusje! Kortom, er is echt van alles te vinden in het assortiment van deze Italianen. Benieuwd naar wat jij nog nodig hebt? Check ‘t snel!

Waarom Guzzini?

Je vindt de producten van Guzzini in gerenommeerde hotels en restaurants in meer dan 85 landen door de hele wereld. Er zou dan toch wel iets goeds aan moeten zijn, zou je denken. En dat zit er ook aan! Het Italiaanse Guzzini design is continu bezig met het zoeken naar de perfecte balans tussen vormgeving en functionaliteit. De resultaten van deze zoektocht zijn allemaal bekende ontwerpen in een nieuw jasje, prachtig vormgegeven, ontworpen voor eenvoudig gebruik en bovendien erg goedkoop! Wat wil je nog meer?