Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kokoon design

€ 517,00

Kokoon - Jupiter Fauteuil - Zwart/Zwart

€ 517,00

Kokoon - Jupiter Fauteuil - Zwart/Rood

€ 517,00

Kokoon - Jupiter Fauteuil - Wit/Zwart

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Kokoon Design

Neem een duik in de wondere wereld van vrijzinnige zetels en andere moderne meubelen van Kokoon Design! Deze Belgische groothandel is gespecialiseerd in het vinden van eigentijdse design meubelen. Kokoon is altijd op zoek naar vernieuwende ontwerpen, om deze vervolgens aan hun collectie toe te voegen. Op die manier is er inmiddels een ruim assortiment ontstaan van meer dan 600 artikelen, waarin je gegarandeerd jouw ideale meubelen kunt vinden. Het is niet voor niets dat je de producten van Kokoon Design kunt vinden in heel Europa. Benieuwd waarom? Bestel nu en ervaar het zelf of lees verder en kom alles te weten over dit bedrijf!

De collectie van Kokoon Design

Het Belgische Kokoon speurt constant heinde en verre af naar de allermooiste meubelen. Ze laten zich daarbij niet tegenhouden door enkel een soort meubilair te selecteren. Nee, in het assortiment vind je van alles: banken en fauteuils voor in je woonkamer, de immens populaire Egg-Chair, bureaus met bijbehorende bureaustoelen voor op kantoor, allerlei soorten tafels om bijvoorbeeld aan te eten, barkrukken voor aan je nieuwe bartafel en niet te missen: Kokoon lampen om ook ‘s avonds nog te kunnen genieten van je nieuwe meubelen. Kortom, waar je ook naar op zoek bent, je vindt het echt bij Kokoon Design!

De voordelen van Kokoon

Kokoon controleert altijd de kwaliteit van de meubelen aan de fabriekspoorten van haar partners. Zo garanderen ze je niet alleen producten van de allerbeste kwaliteit, maar durven ze het ook aan om twee jaar garantie te geven op alle artikelen. Doordat alles opgeslagen wordt in het enorme magazijn van Kokoon Design, is deze groothandel in staat supersnel te leveren. Je hebt je nieuwe meubelen dus in ene mum van tijd in huis! Wat wil je nog meer dan zo snel mogelijk genieten van bijvoorbeeld die relaxstoel? Juist… niks! Check dus snel het assortiment!