Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kubikoff

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Kubikoff

Laat je verleiden door de elegante klassiekers van Kubikoff! Dit hippe bedrijf is in 2004 opgericht door de Nederlandse gebroeders Lemson. Dankzij vernieuwende ideeën en producten van een hoge kwaliteit wordt Kubikoff een steeds grotere en bekendere speler op het gebied van design. Vanuit Italië produceert het haar meubels met de nieuwste technieken, zodat comfort en functionaliteit gegarandeerd kan worden. De bekleding van de Kubikoff meubels wordt met de hand gemaakt, waarbij de focus ligt op nieuwe materialen, stoffen en de perfecte afwerking. Zo bestaat de collectie uit enkel fijne en stijlvolle producten, waarbinnen ook jij jouw ideale meubels kunt vinden. Bekijk snel het assortiment en vind uit welke dat zijn!

Stel je eigen stoel samen!

Kenmerkend voor dit baanbrekende merk is het feit dat je praktisch je eigen stoel kunt samenstellen. De Kubikoff stoelen hebben, op z’n zachtst uitgedrukt, wel wat weg van de immens populaire reeks van Charles & Ray Eames. De onderstellen en kuipen of zitschalen zijn zo geproduceerd dat ze met elkaar te combineren zijn. Bepaal dus jouw ideale kuip, kies je lievelingskleur, selecteer het mooiste onderstel en voila. Jouw perfecte Kubikoff stoel is geboren! Benieuwd welke dat voor jouw is? Check dan snel de Kubikoff selectie!

De collectie van Kubikoff

Hoewel het aanbod van Kubikoff veelal uit stoelen bestaat, zijn er natuurlijk ook allerlei andere meubels verkrijgbaar. Zo kun je je gloednieuwe stoel opfleuren met de speciale seatpads. Supertrendy en ook nog eens extra comfortabel! Voeg daarbij een passende Kubikoff tafel toe en het plaatje is helemaal compleet. Je bent niet meer weg te slaan uit je woon- of eetkamer! Of wat dacht je van lekker chillen op een bank of in een fauteuil van dit Italiaanse merk? Er is eigenlijk gewoon te veel om op te noemen. Blader gerust eens door de Kubikoff collectie en ontdek het zelf!