Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

LaForma

€ 125,00

LaForma - Trac Barkruk - Bruin

€ 52,00

Laforma - Lysna Barkruk - Wit

€ 74,00

Laforma - Nilson Barkruk - Lichtgrijs

  • LaForma zitmeubelen
  • LaForma lampen
  • LaForma tafels
Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

LaForma

Laat je inspireren door de hippe collectie design meubels van LaForma! De meubels van dit Spaanse merk vind je niet alleen terug in Spanje en Nederland, maar zijn te verkrijgen in nagenoeg alle werelddelen. Het assortiment van LaForma moet daarom ook wel altijd up-to-date zijn met de allernieuwste trends uit de mode en designwereld. En dat is het! Zowel op het gebied van zitmeubelen, als op het gebied van tafels en kasten. Ook voor ‘s avonds met LaForma lampen! Het bedrijf is van alle markten thuis. Bekijk het assortiment en ontdek met welke producten jij jouw huis nóg leuker kan maken!

Hoe ziet de LaForma collectie er uit?

De design meubels van LaForma zijn erg divers qua stijl, materiaal en vormgeving. Er is voor ieder wat wils. Zo is er bijvoorbeeld de immens populaire Nature-lijn, waarin je een complete inrichting met een ruwe, industriële look kunt vinden. Maar ook voor het strakmoderne interieur kun je je lol niet op in het assortiment van dit Spaanse bedrijf. Met onder andere de glazen LaForma eettafel bijpassende LaForma stoelen en veel andere glanzende hebbedingetjes steel je helemaal de show. Of ga je voor één en al gezelligheid? Ook dat kan, want in de collectie van LaForma vind je ook meubels en accessoires, waarbij natuurlijke materialen en een lekkere ongedwongenheid de boventoon voeren. Ideaal voor in het landelijke interieur, dus!

Waarom LaForma?

Nu vraag je je misschien af waarom je juist meubels van LaForma moet halen en niet van één van de honderden andere merken. Het antwoord is simpel: design, kwaliteit en duurzaamheid. Er werken vooraanstaande ontwerpers aan de nieuwste modellen voor dit merk. Daarnaast wordt er streng gecontroleerd aan de deuren van de fabriek, zodat alleen de producten met de hoogste kwaliteit het pand verlaten. Bovendien produceert LaForma graag met het oog op het milieu, waardoor ook toekomstige generaties van deze meubels kunnen genieten.