Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Lucide

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Lucide

Haal het optimale uit je huis met de Lucide lampen! De creaties van dit merk komen van de hand van Belgische ontwerpers die de designwereld al meer dan twintig jaar voorzien van baanbrekende modellen en design klassiekers op het gebied van verlichting. Met de lampen van Lucide creëer je daarom snel de ideale sfeer in huis, ongeacht de stijl waarin je het hebt ingericht. De collectie van Lucide is namelijk dusdanig groot, dat je er altijd wel wat verlichting in kunt vinden dat helemaal past bij jouw smaak. Bekijk snel wat er allemaal te vinden is, doe lekker wat inspiratie op en laat je verrassen!

Waarom Lucide lampen?

In eerste instantie natuurlijk omdat ze, naar eigen zeggen, erg divers vormgegeven zijn. Zo zit je altijd goed met de verschillende basics, steel je de show met één van de uitbundige hanglampen voor bijvoorbeeld boven de eettafel of haal je een echte design eyecatcher in huis met de oogstrelende vloerlampen. Daarnaast kun je de Lucide lampen natuurlijk voorzien van led verlichting, zodat ze niet alleen duurzaam geproduceerd worden maar ook nog erg lang meegaan. Tel daarbij op dat de Lucide verlichting vrij betaalbaar is en ze zijn je investering dubbel en dwars waard. Wist je trouwens al dat je bij deze lampen gebruik maakt van gratis verzending?

Alle soorten Lucide lampen in huis

Als je zou willen, zou je je interieur compleet kunnen inrichten met verlichting van Lucide. Zoals gezegd zijn er design vloer- en hanglampen, maar dat is nog niet alles. Er zijn bureaulampen voor op kantoor, verschillende spots die je kunt gebruiken als plafond- of wandlampen, tafellampen om je dressoir wat op te fleuren en buitenverlichting voor in de tuin. Kortom, lampen van Lucide shoppen bespaart je een hoop tijd en geld! Ontdek het zelf en neem een duik in de collectie!