Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

NLXL

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

NLXL

Blijf even plakken en leer alles over de unieke collectie behang van NLXL! Het Nederlandse merk, opgericht in 2010 door Rick en Ester Vintage, werkt samen met internationaal bekende ontwerpers om zo een bijzonder assortiment aan behang op de mat te leggen. Je vindt het behang dan ook terug op plaatsen door de hele wereld. NLXL heeft een breed scala aan behang, waarin rauwe materialen als sloophout, beton en tegels de boventoon voeren. Maar ook wat vrolijke, maar niet minder originele, ontwerpen zijn tegenwoordig bij NLXL te vinden. Lees hieronder verder en ontdek wat er allemaal te verkrijgen is!

Hout behang van NLXL

NLXL is groot geworden met de collectie hout behang. Piet Hein Eek, de geestelijk vader van deze immens populaire reeks behang, heeft inmiddels een tweede serie uitgebracht waarin je nog meer hout behang kunt vinden. Donker of licht, kleine of grote planken, horizontaal of verticaal, noem maar op. Bij NLXL vind je altijd wel gaaf hout behang wat perfect bij jou past. Of wat dacht je van beton behang van Piet Boon? Heel tof voor in de industriële inrichting, maar ook in andere interieurstijlen komt het uitstekend tot zijn recht. Kortom, voor stoer en robuust behang moet je bij NLXL zijn!

NLXL Lab

In het vernieuwende NLXL Lab vind je -je zult het al raden- nog meer behang. Maar dan net even anders. Geen standaard designs. Nee, met de grote collectie uit dit lab steel je echt de show. Met in het oog springende ontwerpen, subtiele kleurcombinaties en originele ideeën is het behang van deze collectie van NLXL echt een must see. Maar je vind er stiekem ook wat andere producten, gecreëerd door jonge talentvolle ontwerpers. Je kunt hier bijvoorbeeld denken aan krukjes en stoeltjes. Kortom, voor het bijzondere beeld in je interieur moet je bij NLXL zijn!