Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Papatya

€ 148,00

Papatya - Class-X Eetkamerstoel - Transparant

€ 148,00

Papatya - Class-X Eetkamerstoel - Amber Transparant

€ 196,00

Papatya - Opal Wox Eetkamerstoel - Rood Transparant Natural Hout

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Papatya

Puur genot. Zowel voor het oog als voor het lichaam. Dat is Papatya ten voeten uit! De producten van dit Turkse merk worden gekenmerkt door een een combinatie van vernieuwing en kwaliteit. Papatya volgt de laatste trends op het gebied van wonen en lifestyle en is daardoor altijd eigentijds en modieus. Met creatieve designs, een comfortabele en ergonomische zit en een stijlvolle uitstraling gooien de meubels van Papatya hoge ogen. En dat allemaal voor een betaalbare prijs! Wat wil je nog meer? Nou, snel het assortiment bekijken, lijkt ons. Waar wacht je nog op?

De collectie Papatya stoelen

Het aanbod van Papatya stoelen is erg groot. En dat moet ook wel, want elke eetkamer, woonkamer of interieur in z’n geheel heeft natuurlijk andere stoelen nodig. Door een grote diversiteit aan stoelen aan te bieden, kan Papatya iedereen bedienen. Van de traditionele stoel in een modern jasje tot aan frisse en licht futuristische modellen, het is er allemaal. Maar één ding is zeker. De Papatya stoelen zien er prachtig uit en zijn bovendien erg comfortabel! Daar letten de talentvolle ontwerpers van het Turkse merk wel op. Ervaar het zelf en haal nu je gloednieuwe, perfecte stoelen in huis!

Papatya is er voor iedereen

Het assortiment van dit merk bestaat natuurlijk niet louter uit design stoelen. Nee, Papatya beschikt ook over allerlei prachtige tafels. Met hun moderne uitstraling passen ze echter wel perfect bij die stoelen van Papatya die je op het oog hebt! Tevens zijn er allerlei barkrukken van de hand van de ontwerpers gekomen. Zodat je ook jouw barretje thuis of jouw horeca gelegenheid kunt voorzien van hippe en comfortabele zitplaatsen! En schijnt de zon? Geen probleem, want met de Papatya Garden collectie kun je vast wel uit de voeten. Check snel wat dit Turkse merk jou te bieden heeft!


Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'core_session' is full in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228 Stack trace: #0 /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php(228): PDOStatement->execute(Array) #1 /data/web/public/lib/Varien/Db/Statement/Pdo/Mysql.php(110): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #2 /data/web/public/app/code/core/Zend/Db/Statement.php(291): Varien_Db_Statement_Pdo_Mysql->_execute(Array) #3 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array) #4 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #5 /data/web/public/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(428): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #6 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(576): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('INSERT INTO `co...', Array) #7 /data/web/public/app/code/local/Mage/Core/Model/Resource/Session.php(252): Zend_Db_Adapter_Abstra in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php on line 234