Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Pedrali

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Pedrali

Laat de schoonheid van de Pedrali designs je verbazen! Al meer dan een halve eeuw probeert dit merk vanuit Italië te voldoen aan de behoeften van design liefhebbers over de hele wereld. En door continu aandacht te schenken aan de huidige markt, lukt ze dat aardig! Pedrali is constant in beweging. Ook op het gebied van ontwikkeling en experimenten met allerlei soorten materialen en technologieën. Door de combinatie van prijs en innovatieve, moderne designs zijn bijvoorbeeld de Pedrali stoelen zeer aantrekkelijk voor zowel thuis als voor grotere projecten. Ervaar het zelf en check nu de collectie van deze Italianen!

Pedrali: duurzaam & vernieuwend

In het begin van het bedrijf uit Italië werden de creaties van Pedrali voornamelijk gemaakt van metaal. Tegenwoordig wordt de nadruk echter gelegd op het combineren van nieuw, milieuvriendelijke kunststoffen in combinatie met metaal, glas en zelfs hout. Daarbij wordt de kwaliteit en weerstand nauwlettend in de gaten gehouden! Pedrali heeft daarnaast respect voor de natuur. De uitstoot van nare stoffen wordt gecontroleerd, er wordt gebruik gemaakt van makkelijk recyclebare ontwerpen en bovendien produceert Pedrali haar producten van gecertificeerd materiaal. Zo kunnen dus ook toekomstige generaties nog genieten van hun omgeving!

De iconen van Pedrali

De ruime collectie van Pedrali bestaat uit een zee aan stoelen, fauteuils, tafels, barkrukken, noem maar op. En zoals in elke verzameling, zijn er altijd die ene ontwerpen die immens populair zijn onder de design liefhebbers. Zo is de Pedrali Snow niet aan te slepen! Dit speelse, kleurrijke stoeltje blinkt uit in eenvoud en is tevens erg handig! Maar ook de Pedrali Gliss is een hot item uit de collectie van deze Italiaanse fabrikant. Je kunt er alle kanten mee op. De zitting is in allerlei kleuren en soorten verkrijgbaar en ook het onderstel varieert. Zo kun je in een mum van tijd zelf een stoel samenstellen. Helemaal naar jouw smaak! Check it out!