Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Richmond

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Richmond

Laat je verleiden door de meubels van het elegante Richmond! Je vind hier alle collecties van het Nederlandse merk, eenvoudig voor je uiteengezet. Je kunt ze gemakkelijk selecteren op kleur, materiaal, en noem maar op. Zo maak je snel kennis met jouw perfecte Richmond meubels! Ook kun je een groot deel van de collectie in onze showroom beleven. Hoe zouden de Richmond tafels in het echt zijn? Kom gerust even kijken en voelen! De meubels van Richmond Interiors zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden door de beste vakmensen en geavanceerde machines geproduceerd. Bekijk dus gauw de collecties van dit sfeervolle merk en ontdek welke meubels jouw interieur compleet maken!

De verschillende collecties van Richmond Interiors

Richmond heeft haar producten onderverdeeld in diverse collecties. Allemaal met een geheel eigen stijl. Zo is er de Oakdale lijn, die één en al sfeer ademt. Met deze meubels tover je in een handomdraai je kamer om tot een oase van gezelligheid. Landelijk wonen op z’n best. Maar wil je helemaal je huis niet meer verlaten omdat het zo sfeervol is? Bekijk dan eens de Richmond Provence selectie, meer romantisch dan deze meubels wordt het haast niet. Ideaal dus om je partner opnieuw te veroveren tijdens talloze avondjes bankhangen. Heb je het liever wat moderner en strakker? Dan moet je bij de Boxx collectie zijn! Kortom, de keuze aan Richmond meubels is eindeloos!

Hoe zien Richmond meubels er uit?

Hoewel er veel verschillende collecties van Richmond Interiors te vinden zijn, hebben ze wel een aantal dingen gemeen. Allereerst stralen alle meubels een ongekende sfeer uit en zijn ze voorzien van een sierlijke uitstraling. De Richmond kasten en tafels worden gemaakt van kwalitatief hoogstaand hout, voor die extra natuurlijke gloed. De fijne afwerking en comfortabele stoffen maken het plaatje helemaal af. Check snel de collecties, bestel jouw ideale meubels en ontdek het zelf!