Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Scab

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Scab

Laat je verrassen door de innovatieve meubels van Scab design! Dit uit Italië afkomstige merk scoort al sinds 1957 hoog met haar unieke aanbod aan stoelen, barkrukken en tafels. Met de nadruk op details, veel ervaring en een creatieve geest, produceert Scab Design erg stijlvolle en bovendien milieuvriendelijke artikelen. Het eindeloze onderzoek naar verbeteren van het materiaal staat hoog in het vaandel van dit Italiaanse merk. De design meubels van Scab staan daarom garant voor stijl, comfort én duurzaamheid. Ben je ook al benieuwd wat perfect zou staan in jouw interieur? Bekijk dan snel het assortiment!

Scab design: duurzaam & milieuvriendelijk

Scab houdt van de natuur. Vandaar dat ze hebben gekozen voor een milieuvriendelijk aanpak. De design meubels zijn namelijk gemaakt van 100% hergebruikt materiaal. En mocht je onverhoopt je stoelen of tafels willen weggooien, dan kun je de verschillende onderdelen gemakkelijk scheiden qua materiaal. Het merk neemt haar verantwoordelijkheid en waarborgt dus een ‘groen’ productieproces, waarin duurzaamheid centraal staat. Zo kunnen toekomstige generaties niet alleen genieten van het prachtige meubilair van Scab, maar ook nog van een groene wereld. En ook dat is zeker wat waard Ontdek nu die perfecte design stoel waar ook jouw kinderen en kleinkinderen nog van zullen genieten!

De collectie van Scab

Zoals al eerder aangehaald bestaat meubellijn van Scab Design voornamelijk uit stoelen, krukken en tafels. De Scab stoelen en Scab krukken zijn er in allerlei ontwerpen en in bijna alle kleuren die je je maar kunt voorstellen. Groot of klein, hoog en laag, met of zonder armleuningen, noem maar op. Bovendien kun je bij een aantal modellen zelf je onderstel of bekleding kiezen! Creëer dus in een handomdraai jouw perfecte stoel of kruk! Daarnaast hebben we ook diverse Scab tafels in ons assortiment, waar je je gloednieuwe stoelen of krukken perfect mee kunt matchen.