Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Scandes - Beco Bed - Wit
€ 165,00
+ -

Scandes - Beco Bed - Wit

€ 165,00

Artikelomschrijving

Geniet nu van het Beco bed van Scandes! Het Deense merk Scandes heeft met de Beco een prachtig bed ontworpen! Het Beco bed is een metalen bedden frame dat afgewerkt is met een witte lak daardoor geeft het een modern design en past het vrijwel in iedere slaapkamer. Daarnaast is het Beco bed voorzien van 4 grote poten en in het midden 2 kleine pootjes voor meer steun en voor het ondersteunen van je bedbodem. Daarnaast is het Beco bed verkrijgbaar in nog een groter uitvoering, een zwarte uitvoering een 1-persoons uitvoering en zijn er bijbehorende nachtkastjes zo kan de Beco serie jouw hele kamer een nieuwe stijl geven.

Levertijd

Verwachte levertijd: 6 tot 8 weken

Scandes - Beco Bed  - Wit

  • Scandes - Beco Bed  - Wit
  • Scandes - Beco Bed  - Wit
  • Scandes - Beco Bed  - Wit

Scandes - Beco Bed - Wit

Technische Details

Interieurstijl Landelijk / Klassiek
Ruimtes Slaapkamer
Materiaal Metaal
Lengte (cm) 208.5
Breedte (cm) 145
Hoogte (cm) 100
Hoogte matras N.v.t.
Breedte matras N.v.t.
Matras Exclusief matras
Bed vulling Niet van toepassing
Onderstel 4-Poots
Materiaal onderstel Metaal
Bodem Niet van toepassing

Beschrijving

Geniet nu van het Beco bed van Scandes! Het Deense merk Scandes heeft met de Beco een prachtig bed ontworpen! Het Beco bed is een metalen bedden frame dat afgewerkt is met een witte lak daardoor geeft het een modern design en past het vrijwel in iedere slaapkamer. Daarnaast is het Beco bed voorzien van 4 grote poten en in het midden 2 kleine pootjes voor meer steun en voor het ondersteunen van je bedbodem. Het Beco bed is dus een echte aanvulling voor in jouw slaapkamer. Het matras dat in het metalen frame past is 2 meter lang en 140 cm breed. Daarnaast is het Beco bed verkrijgbaar in nog een groter uitvoering, een zwarte uitvoering een 1-persoons uitvoering en zijn er bijbehorende nachtkastjes zo kan de Beco serie jouw hele kamer een nieuwe stijl geven. Dus waar wacht je nog op bestel vandaag iets uit de Beco collectie.

Scandes - Beco Bed  - Wit
€ 165,00

Scandes - Beco Bed - Wit

Klantenservice
Online chat
Beschikbaar
Chat
klantenservice@nouvez.nl +31 (0)592-857170

Scandes

Profiteer nu van design voor een betaalbare prijs met de meubels uit de collectie van Scandes! Dit merk beschikt over Deens design in zijn puurste vorm: altijd een stapje voor op de aankomende trends. Stilstand is achteruitgang. De combinatie van kwaliteit, stijl en natuurlijk de prijs maakt de producten van Scandes zeer aantrekkelijk. Je vind ze dan ook terug in plaatsen over de hele wereld. Ontdek snel hoe je jouw interieur kan opvrolijken met Scandes!