Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Kan ik mijn gekochte producten retour sturen?

14 dagen retourrecht

Binnen 14 dagen heb je altijd het recht om een product retour te sturen. Nouvez.nl neemt binnen 14 dagen producten, indien onbeschadigd, retour. Een reden voor retour is niet verplicht maar wij horen uiteraard graag wat er beter kan.

Neem bij een retour altijd contact met ons op

Wil je een product retour sturen? Neem dan altijd eerst contact met ons op via +31 (0)592 - 857 170 of klantenservice@nouvez.nl zodat wij uw retourzending kunnen aanmelden en het e.e.a. met je kunnen afstemmen. Wij informeren graag van te voren het transportbedrijf, ons magazijn en de desbetreffende medewerkers over de retourzending.

Het retourformulier downloaden

Wij hebben voor jou alvast retourformulier gemaakt. Op dit formulier kun je alle gegevens en opmerkingen m.b.t. de retourzending kwijt. Gelieve dit formulier bij het pakket te voegen en per e-mail te zenden aan retour@nouvez.com.

Download hier het retourformulier.

Voorwaarden retourzendingen

Het product moet ongeschonden danwel in een zo oorspronkelijk mogelijke staat zijn. Het product kun je het beste indien mogelijk in een ongeschonden en originele verpakking retourneren. Wees dus voorzichtig met het uitpakken van je bestelling, zodat je de originele verpakking kunt hergebruiken.

Indien jouw bestelling beschadigd is of niet compleet neem dan altijd contact op met een service medewerkers van onze kantenservice. Wij zullen samen het probleem bespreken en je helpen het probleem op te lossen.

Kosten retourzending: 

Wanneer een product aantoonbaar beschadigd is bij levering, zijn de kosten uiteraard voor onze rekening. Ook bij producten die omgeruild dienen te worden in het geval van bijvoorbeeld een verkeerde levering zijn de retourkosten voor Nouvez. In alle andere gevallen zijn de retourkosten voor jou als klant conform onze en de webshop keurmerk algemene voorwaarden.

Als je niet in de gelegenheid bent om zelf een pakket terug te sturen of te brengen, dan kunnen wij de retourzending voor jou regelen met een van onze transporteurs. De kosten zijn dan als volgt:

1 pakket (DHL) vanuit Nederland - €10
1 pakket (DHL) vanuit Belgie - €19
2+ pakketen (DHL) vanuit Nederland - €15
2+ pakketen (DHL) vanuit Belgie - €15

Retourzending met onze meubeltransport vanuit Nederland - €39
Retourzending met onze meubeltransport vanuit Belgiè - €49

Tot wanneer retourneren:

Het recht op retour vervalt binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Met de volgende voorwaarden dien je altijd rekening te houden:

> Op maat gemaakte producten (zoals speciale bekleding, banken) en bezichtigde producten in de showroom kunnen niet geretourneerd worden, deze vorm van retourneren geldt alleen voor verkoop op afstand. 

> Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer het product onbeschadigd of in ieder geval in een zo oorspronkelijk mogelijke staat verkeerd. Bij gebruikssporen of beschadigingen behoudt Nouvez zich het recht de retour te weigeren. 

Verwerking retourzending: 

Stuur ons altijd een track en trace code van de retourzending. Wanneer wij deze retourzending ontvangen wordt deze in behandeling genomen. Binnen de wettelijke retourneringstermijn van 30 dagen wordt het aankoopbedrag teruggestort. Geef het op tijd aan als je in plaats van de retourzending een nieuw product wilt ontvangen.