Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Eyoba in samenwerking met stylisten en interieurarchitecten

Wij zijn een grote leverancier van design meubelen met een showroom van 500m² in Westervoort en werken graag samen met stylisten of interieuradviseurs. Bent u actief met het styleren en/of verkoopklaar maken van woningen of bedrijven en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met een grote leverancier? Lees dan even verder voor de mogelijkheden. Uiteraard zit er ook voor u een financieel voordeel aan deze samenwerking.

> Neem uw klant mee naar de showroom

In onze showroom kunt u altijd langskomen met u klant om onze design meubels te bekijken en proef te zitten. Een groot deel van onze collectie is te zien in onze showroom, mocht er een product zijn waar u in geïnteresseerd in bent dat niet in onze showroom staat doen wij er alles aan om het in onze showroom te krijgen. Het is daarom verstandig vooraf aan een bezoek even te bellen. U kunt ook buiten openingstijden op afspraak bij ons terecht.

> Meubels op proef

In onze showroom kunt u altijd langskomen  om inspiratie op te doen en de mogelijkheden betreft een samenwerking te bespreken. Daarnaast is het bij ons geen probleem om meubels op proef mee te nemen om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van onze meubels in uw interieur.  Naast dat u meubels bij ons kunt afhalen kunnen wij de meubels ook leveren en weer ophalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

> Ruim assortiment, snelle levering

Wij werken samen met meer dan 25 leveranciers en meer dan 40 merken waardoor wij u veel design meubels uit verschillende prijsklassen en stijlen kunnen aanbieden. De meeste producten worden uit voorraad geleverd waardoor we snel kunnen schakelen en er een korte levertijd op onze meubels zit.

> Ik ben geïnteresseerd en wil meer informatie

Voor meer informatie over marges en andere mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via 026 - 26 000 36 of mail naar info@nouvez.com