Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Bartafel

€ 250,00

Emu - Cambi Bartafel - Grijs

€ 250,00

Emu - Cambi Bartafel - Antraciet

€ 250,00

Emu - Cambi Bartafel - Zwart

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Bartafel

Een bartafel is tegenwoordig erg populair. Steeds meer mensen kiezen voor tafel in de hoogte. Zo kan je gemakkelijk meerdere mensen kwijt aan tafel en zorgt het voor een leuke dimensie in huis. Aan een bartafel plaats je barkrukken. Door barkrukken te gebruiken kan je eenvoudig verplaatsen en kan je met veel mensen gezellig eten. Daarnaast is het ook gewoon erg handig. Leuk om bijvoorbeeld te gebruiken in de keuken. Kies voor een bepaalde hoogte en ervaar zelf het gemak. Je kan voor verschillende soorten bartafels kiezen. Bijvoorbeeld van hout of in het wit. Wanneer je iets veranderd in huis, zorg je er voor dat je huis weer als nieuw is! Zelfs als je een nieuwe bijzettafel koopt.

Een nieuwe bartafel kopen?

Als je een bartafel gaat kopen, dan kunnen de juiste barkrukken eigenlijk ook niet ontbreken. Welke hoogte heb of wil je? Kies aan de hand daarvan welke barkrukken je wilt gaan gebruiken. Heb je al een bar in huis? Combineer dit dan met een leuke verlichting. Plaats er bijvoorbeeld tafellampen op! De juiste verlichting versterkt de sfeer die je wilt hebben in huis en zorgt voor een mooi geheel bij de bar.

Welke bartafel kies jij?

Welke hoogte voor een bartafel kies jij? Kijk eens goed rond in de kamer waar je het wilt plaatsen. Dan kan je namelijk de juiste hoogte bepalen en ook de materialen en kleuren. Wil je bijvoorbeeld hout? Of vind je juist een andere combinatie leuker of beter passen? Kortom: kies altijd datgene wat past bij jouw smaak en waar jij heerlijk op kunt dineren. Zoek je een ander soort tafel? Een sidetable bijvoorbeeld? Ook deze vind je in ons assortiment!