Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Salontafels

€ 327,00

LaForma - Disset Salontafel

€ 395,00

LaForma - Mawenzi Salontafel - Bruin Wit

€ 261,00

LaForma - Olos Salontafel - bruin

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Salontafels

Er is een ruime keuze uit salontafels. Tegenwoordig ontstaan er namelijk steeds meer mogelijkheden. Zo kan je denken aan diverse kleuren. Je kan gaan voor een opvallende gekleurde kleine tafel of juist voor simpel en kiezen voor wit. Het is maar net wat jou meer aanspreekt en wat past in bijvoorbeeld je woonkamer. Salontafels zijn erg handig. Het zijn over het algemeen wat kleinere tafels, die je goed kan gebruiken in bijvoorbeeld de woonkamer. Welke stijl past bij jou? Kies je voor industrieel, landelijk, modern of toch klassiek?

Salontafels kiezen

Een keuze maken uit de vele salontafels die er zijn is niet altijd even gemakkelijk. Er zijn dan ook zoveel mogelijkheden! Een tip is om eerst eens goed te kijken naar waar je het voor nodig hebt en welke eisen het dient te hebben. Een kleine tafel is handig, maar je moet verder kijken dan dat. Wil je bijvoorbeeld een bijzettafel? Of mag het wel een opvallende salontafel zijn? Een kleine tafel moet daarnaast ook de juiste hoogte hebben. Het mag bijvoorbeeld niet hoger zijn dan de zithoogte van je banken in je woonkamer. Anders heb je niet meer dat gemak.

Salontafels uit het assortiment van Nouvez

Bij ons vind je enorm veel salontafels. Doordat je bij ons filters kan aanklikken, kom je op een gemakkelijke manier tot de gewenste kleine tafel. Maar ook als je een eettafel zoekt, ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog een vraag? Stel ze dan gerust aan ons. Wij helpen je met alle plezier verder.