Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Uitschuifbare eettafel

€ 642,00

LaForma - Corona - Glas - Uitschuifbaar

€ 481,00

LaForma - Meety Eettafel Uitschuifbaar - Wit - 160/200 cm

€ 2.150,00

Emu - Shine Uitschuifbare Tuintafel HPL - Wit

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Uitschuifbare eettafel

Ben je op zoek naar een uitschuifbare eettafel? Wil je een eettafel waar veel mensen aan kunnen zitten? Dan is het verstandig om voor een uitschuiftafel te kiezen. Dit is vooral handig wanneer je niet altijd veel mensen aan tafel hebt, maar wel dat het moet kunnen als er meer mensen mee eten bijvoorbeeld. Bij een uitschuifbare eettafel kan je erg veel stoelen aan plaatsen. Maak een leuke combinatie en zorg ervoor dat de stoelen goed passen bij de tafel. Zo zorg je namelijk voor een mooi geheel!

Voordelen van een uitschuifbare eettafel

Een uitschuifbare eettafel heeft erg veel voordelen. Wanneer er bijvoorbeeld onverwachts mensen komen eten, dan schuif je de tafel gewoon uit en op deze manier heb je een grotere tafel. Ideaal! Kies voor de kleur en het materiaal dat bij jouw huis past. Denk bijvoorbeeld aan wit of hout. Of een bepaald design. Daarnaast zijn de juiste zitmeubelen ook erg belangrijk. Je moet tenslotte met veel mensen aan tafel kunnen zitten. Ben je niet op zoek naar een uitschuiftafel, maar naar een gewone eettafel die niet uitschuifbaar is? Ook deze vind je in ons assortiment!

Nieuwe uitschuifbare eettafel kopen?

Het kiezen van een nieuwe uitschuifbare eettafel hoeft niet moeilijk te zijn! Je kijkt gewoon naar de afmetingen die je wilt en wat er het beste past in de kamer waar je het wilt plaatsen. Op deze manier heb je in ieder geval de juiste grootte en bijvoorbeeld niet een te grote of een te kleine uitschuiftafel. Daarnaast is het ook belangrijk om naar de kleur te kijken. Wil je bijvoorbeeld wit of liever een hout kleur? Of wat dacht je van een bepaal design? Wij vinden het belangrijk dat je altijd tevreden bent met je aankoop en dus met bijvoorbeeld je uitschuiftafel of een bijzettafel.


Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'core_session' is full in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228 Stack trace: #0 /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php(228): PDOStatement->execute(Array) #1 /data/web/public/lib/Varien/Db/Statement/Pdo/Mysql.php(110): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #2 /data/web/public/app/code/core/Zend/Db/Statement.php(291): Varien_Db_Statement_Pdo_Mysql->_execute(Array) #3 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array) #4 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #5 /data/web/public/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(428): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #6 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(576): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('INSERT INTO `co...', Array) #7 /data/web/public/app/code/local/Mage/Core/Model/Resource/Session.php(252): Zend_Db_Adapter_Abstra in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php on line 234