Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Sidetable

€ 182,00

LaForma - Rotcip Sidetable - Grijs

€ 343,00

LaForma - Vita Sidetable - Hout - Grijs

€ 485,00

PTMD - Teak deco sidetable - Bruin

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Sidetable

Zoek je een nieuwe sidetable? Een bijzettafel die je goed kan gebruiken voor bijvoorbeeld de woonkamer. Het zorgt voor een erg leuke uitstraling en het is daarnaast ook nog eens praktisch. Zet er bijvoorbeeld leuke woonaccessoires op. Woonaccessoires zoals een kaars of een vaasje. Een sidetable maakt het dus helemaal af! Je kan er ook voor kiezen om een sidetable in dezelfde stijl te nemen als een wandtafel of een salontafel. Echter vinden andere mensen het juist weer leuker om verschillende stijlen en kleuren met elkaar te combineren. Combineer wit bijvoorbeeld met hout!

Kies de sidetable die bij jouw huis past!

Je wilt een nieuwe sidetable? Kies er dan één die past bij jouw interieur. Op deze manier kan je er eindeloos mee doorcombineren en ben je er nog zeker niet op uitgekeken. Een wandtafel is ook erg leuk om te gebruiken je huis. Dit zorgt voor meer sfeer en er ontstaat zo altijd een bepaalde warmte en gezelligheid in huis. Heb je nog een leeg plekje over? Plaats daar dan een bijzettafel of een wandtafel. Je hoeft niet altijd voor kasten te kiezen! Een bijzettafel of wandtafel is een goede vervanger voor kasten. Je kan namelijk ook een sidetable kiezen waar je ook nog wat spullen in kan opbergen.

Een nieuwe sidetable aanschaffen

Als je een nieuwe sidetable gaat aanschaffen, is het goed om te kijken naar de afmetingen. Hoeveel ruimte heb je beschikbaar? Hoe groot mag de bijzettafel zijn? Welke kleur wil je? Wit bijvoorbeeld? In ons assortiment vind je het in ieder geval altijd wel. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, dan helpen wij je graag verder! Je vindt bij ons ook andere tafels, zoals een bartafel bijvoorbeeld.