Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit
€ 1.027,00
+ -

Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit

€ 1.027,00

Artikelomschrijving

Dit is de Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit. Een van de modern vormgegeven bedden van het meubelmerk VOX, gemaakt van materiaal: Hout. Een Hoogslaper zoals deze past in diverse interieurstijlen, door het kleurgebruik en materiaalgebruik past dit bed helemaal in de trends van vandaag!

Levertijd

Verwachte levertijd: 2 tot 3 weken

Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit

  • Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit
  • Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit
  • Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit

Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit

Technische Details

Interieurstijl Strak / Modern
Ruimtes Slaapkamer
Materiaal Hout
Breedte (cm) 205
Hoogte (cm) 184
Hoogte matras Onbekend
Breedte matras N.v.t.
Matras Exclusief matras
Bed vulling Niet van toepassing
Onderstel Rechthoekige frame
Materiaal onderstel Onbekend
Bodem Niet van toepassing

Beschrijving

Dit is de Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit. Een van de modern vormgegeven bedden van het meubelmerk VOX, gemaakt van materiaal: Hout. Een Hoogslaper zoals deze past in diverse interieurstijlen, door het kleurgebruik en materiaalgebruik past dit bed helemaal in de trends van vandaag! Meer details vanuit de leverancier (vertaald): Kenmerken en voordelen: Een combinatie van stapelbed, boekenkast, commode en een kledingkast in één! Ontdek alle praktische functies, waaronder diepe planken in het midden van de structuur. Het bed beschikt over 4 diepe laden op hoogwaardige rails. Twee uitschuifbare kleren rails kan overal worden stond in de kamer - een mobiel kledingkast. Rails voor de aanvullende aankoop. Op het bed luifel kunt u een lichte stof te plaatsen en toe kleine lampjes aan een magische uitstraling te creëren. Luifel voor de aanvullende aankoop. Op vier diepe planken op de rug, in het midden van het bed (in een ruimte geschikt voor een mobiele kleren rail) kunt u zware winter kleding op te slaan, enz. Deze ruimte wordt verlicht door een LED lamp voor gemakkelijk gebruik van het interieur. voor de aanvullende aankoop - naast de externe open opstelling kunt u een discrete LED-licht te monteren. Als extra optie kunt u een bank te kopen voor het bed. Het bed is verkrijgbaar in twee kleuren om from.Colour te kiezen: wit Grafiet

Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit
€ 1.027,00

Vox - SPOT - Hoogslaper - Bruin/Wit

Klantenservice
Online chat
Beschikbaar
Chat
klantenservice@nouvez.nl +31 (0)592-857170

Vox

Vox is een van de meest innovatieve merken die betrokken zijn bij het ontwerpen, produceren en distribueren van meubels, woninginrichting en bouwmaterialen in Europa. Het merk Vox is voor velen een symbool van onafhankelijkheid, originaliteit en creativiteit in het Europese design en bedrijfsleven. De meubels zijn ontworpen met aandacht voor detail, kwaliteit en functionaliteit. Hierdoor kunt u een mooi en compleet interieur creëren dat is aangepast aan uw behoeften en levensstijl.