Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Stoelen

€ 233,00

Kartell - Hi Cut Stoel - Zwart Wit

€ 233,00

Kartell - Hi Cut Stoel - Wit Groen

Sorteer
Toon als      
Sorteer
Toon als      

Stoelen

Ben je van plan om nieuwe stoelen te kopen? Kijk dan goed naar wat voor een model je aanspreekt en natuurlijk waar je het voor nodig hebt. Zoek je eetkamerstoelen voor aan een eettafel? Dan moet je op andere punten letten dan bij een klapstoelen bijvoorbeeld. Als je eetkamerstoelen zoekt dan kan je bijvoorbeeld voor een set kiezen. Leuk met een bepaalde soort tafel erbij die goed samen kan met de stoelen. Wat dacht je van een strak design of wit? Of spreekt een houten tafel jou meer aan? In ons assortiment vind je het allemaal wel.

Stoelen kopen?

Wanneer je op zoek bent naar nieuwe stoelen, dan kan dit een hele zoektocht zijn. Er is dan ook zoveel keuze! Natuurlijk is het cruciaal dat er altijd voldoende keuze is in eetkamerstoelen, want iedereen heeft tenslotte weer een andere mening en smaak. Heb je een bar in huis? Dan zijn hoge barkrukken weer een stuk handiger! Er zijn talloze mogelijkheden voor zitmeubilair. Via onze website kan je eenvoudig filters aangeven, waardoor je uiteindelijk altijd bij de juiste stoel uitkomt!

Vind altijd de juiste stoel bij Nouvez!

Zoek je een bepaalde set stoelen voor aan tafel? Wil je met een grote groep mensen kunnen dineren? Dan zijn voldoende stoelen wel zo handig! Bij ons vind je echt van alles. Van design stoelen tot een stoel in het wit. Voor welke stoel ga jij? Mocht je nog vragen hebben, dan helpen wij je uiteraard graag verder!


Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1114 The table 'core_session' is full in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228 Stack trace: #0 /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php(228): PDOStatement->execute(Array) #1 /data/web/public/lib/Varien/Db/Statement/Pdo/Mysql.php(110): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #2 /data/web/public/app/code/core/Zend/Db/Statement.php(291): Varien_Db_Statement_Pdo_Mysql->_execute(Array) #3 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array) #4 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #5 /data/web/public/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(428): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('INSERT INTO `co...', Array) #6 /data/web/public/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(576): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('INSERT INTO `co...', Array) #7 /data/web/public/app/code/local/Mage/Core/Model/Resource/Session.php(252): Zend_Db_Adapter_Abstra in /data/web/public/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php on line 234