Nouvez werkt graag samen met stylisten en interieurarchitecten


Wij geloven in samenwerkingen en partneren graag met stylisten en interieuradviseurs. We zijn een grote leverancier van design meubels en interieur accessoires in alle stijlen door een aanbod van 15.000 unieke producten van verschillende nationale en internationale leveranciers. Grote kans dus dat we jou uitstekend kunnen helpen bij je interieuruitdagingen, met styleren en/of verkoopklaar maken van woningen of bedrijven. En verkoop je daarmee onze producten, dan zit er natuurlijk ook een voordeel voor jou aan deze samenwerking. 


We staan open voor vele mogelijkheden van samenwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande. Maar heb jij nou zelf hele andere of aanvullende ideeën of wensen voor een samenwerking, schroom dan niet contact met ons op te nemen. 


Meubels op proef

Wil je een goed beeld van onze meubels of accessoires in jouw interieur of wil je je klanten een bepaalde opstelling laten zien? Dan is het soms wel zo prettig om het stuk echt voor je neus te hebben. Wij geven daarom regelmatig aan samenwerkende professionals meubels op proef. We kunnen ze bij je leveren en weer ophalen of je kunt ze uiteindelijk in je interieur of design blijven gebruiken. Mogelijkheden te over, dus neem snel contact op en laten we ze bespreken. 


Meubels of accessoires op je eigen (social) media 

Nouvez heeft samengewerkt met diverse televisieproducties, heeft in diverse tijdschriften gestaan en werkt met verschillende influencers. Ben jij nou actief met je eigen media en heb jij interesse om ons of onze meubels daarin op te nemen? Geef dan een gil, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Of je nou een specifiek meubelstuk wil showen op je Instagram, een trendartikel wil schrijven voor je blog, een hele kamer wil stylen voor je blad of show, een projectinrichting wilt hebben voor je productie of nog wildere ideeën hebt. 


Interieurs stylen voor Nouvez? 

Nouvez heeft samenwerkingen met diverse interieur professionals, stylisten en designers. Dat neemt niet weg dat we altijd op zoek zijn naar talenten en aanvullende, vruchtbare samenwerkingen. Zou jij dus graag interieurs ontwerpen, woningen stylen en/of projecten inrichten voor Nouvez, neem dan contact met ons op. Wie weet hebben we net dat project voor jou of ruimte om onze pool met specialisten aan te vullen. 


Enthousiast om samen te werken? 

Heb je dus gave ideeën om samen te werken, wil je onze producten opnemen in je ontwerp, wil je graag meubels tonen op je sociale media, wil je je kunsten vertonen voor Nouvez? Neem dan snel contact met ons op via klantenservice@nouvez.nl, via het contactformulier of telefonisch op 085-3031525.