Werkkamerffdd29d40a584732bb3741e24efb3208.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Mogelijkheden werkkamer

Een werkkamer is onmisbaar wanneer je een eigen bedrijf hebt en veel thuiswerkt. Het is van belang dat je een rustige en praktische ruimte creëert, waarin je niet te veel afgeleid kan worden en waar voldoende daglicht aanwezig is. Ook moet de werkkamer comfortabel en functioneel zijn. Een rustige en productieve werkplek creëren begint bij het aanschaffen van een goed bureau en het toevoegen van de juiste werkplek accessoires. Zo kan iedere werkplek wel een lamp, prullenbak, bureaumat of een extra pennenbakje gebruiken. Ook planten zijn essentieel in een werkruimte. Ze kunnen namelijk een grote bijdrage leveren aan jouw concentratievermogen. Daarnaast zorgen ze voor minder stress en een schone lucht in huis, zodat jij geconcerteerd te werk kan gaan. 

Mix & Match

Door accessoires te matchen met de kleur en woonstijl van andere kantoormeubelen – denk aan een bureaustoel en bureau –  zorg je ervoor dat de werkomgeving rustig blijft en dat het samen een mooi geheel vormt. Ze zeggen ook wel, een rustige werkplek, zorgt voor een rustig hoofd. Ons advies is daarom ook om aan het einde van de dag alles op te ruimen, zodat je de volgende dag met een frisse start weer kunt beginnen. Om jouw werkkamer nog completer of sfeervoller te maken, kun je nog een vloerkleed, wandplanken of een mooi schilderij toevoegen.  

Maak de werkkamer compleet met de juiste verlichting

Let er bij het inrichten van een werkkamer in huis ook op dat er voldoende daglicht aanwezig is of zorg voor een goede bureaulamp. Daglicht geeft je energie en is eigenlijk de beste verlichting. Wanneer je niet veel daglicht hebt, adviseren wij om te kiezen voor verlichting met wit, ‘koud’ LED licht. Denk aan wandlampen met een lichtbron tussen 4000 en 5000 Kelvin. Verlichting speelt namelijk een belangrijke rol bij jouw concentratie. Het toevoegen van de juiste verlichting heeft namelijk een positief effect op jouw gezondheid en concentratievermogen.