Slaapkamerde254b407e604aff86d6c826decf357b.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Mogelijkheden slaapkamer

De plek waar je na een drukke dag helemaal tot rust komt: de slaapkamer. We brengen in ons leven veel tijd door in de slaapkamer. Niet alleen om te slapen, maar ook om je even terug te trekken of om een boek te lezen. Natuurlijk gebruik je de slaapkamer ook voor een romantische avond met jouw partner. Genoeg redenen om van deze ruimte in huis een plek te maken waar jij je prettig voelt. Het is de kamer waar je tot rust komt, waar het opgeruimd, rustgevend en comfortabel moet zijn, zodat je de volgende dag weer helemaal uitgerust wakker wordt. De slaapkamer is daarom een belangrijke ruimte en deze wil je natuurlijk zo sfeervol en gezellig mogelijk inrichten.

Mix & Match

Een slaapkamer is uiteraard niet compleet zonder een comfortabel bed. Een comfortabel bed zorgt voor een goede nachtrust en dat is enorm belangrijk voor onze gezondheid. Heb je een grote slaapkamer? Dan kun je kiezen voor een tweepersoonsbed van 180x200 of zelfs van 200x200. In een kleine slaapkamer is een eenpersoonsbed van 90x200 of een twijfelaar van 120x200 de beste keuze. Bepaal bij het kiezen van een bed ook wat voor matras het meest geschikt is voor jouw lichaam. Is dat een boxspring met een topper? Of een bed met latten en een dik matras? Daarnaast is het ook mogelijk om een hoofdbord te kiezen, dat helemaal past binnen het interieur van jouw slaapkamer.  Het is ook altijd handig om een nachtkastje naast je bed te hebben. Erg handig voor een wekker en het opbergen van jouw favoriete boek of tijdschrift, mobiel, oplader en sieraden. 

Maak de slaapkamer compleet met accessoires

Een sfeervolle ruimte creëren? Voeg dan een aantal leuke accessoires toe. Denk aan een comfortabel vloerkleed, een wandkleed of schilderij voor jouw kale muur, een kamerplant of sierkussens voor op het bed met een leuk printje. Een mooie spiegel mag natuurlijk ook niet ontbreken in de slaapkamer. Verlichting is ook een belangrijk element in de slaapkamer. Denk aan nachtlampjes voor de nachtjeskastjes en verlichting voor jouw kaptafel.