Beddenb3a2b8e44ebe4f919cd77d1b005b47ef.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Bedden kopen?

Een comfortabel bed zorgt voor een goede nachtrust en dat is enorm belangrijk voor onze gezondheid. Wij hebben een- en tweepersoonsbedden in verschillende maten, kleuren en materialen. Heb je een grote slaapkamer? Dan kun je kiezen voor een tweepersoonsbed van 180x200 of zelfs van 200x200. In een kleine slaapkamer is een eenpersoonsbed van 90x200 of een twijfelaar van 120x200 de beste keuze. Bepaal bij het kiezen van een bed ook wat voor matras het meest geschikt is voor jouw lichaam. Is dat een boxspring met een topper? Of een bed met latten en een dik matras? Daarnaast is het ook mogelijk om een hoofdbord te kiezen, dat helemaal past binnen het interieur van jouw slaapkamer.  

Voor volwassenen en kinderen

Naast bedden voor volwassenen, hebben wij ook bedden speciaal voor kinderen. Wat dacht je van kinderbedden in de vorm van een huis? Of een tipi-bed? Kinderen zullen vanaf nu altijd graag naar bed willen. Wil je alle ruimte in de kamer goed benutten? Bekijk dan onze hoogslapers. Bij een hoogslaper heb je onderin nog voldoende ruimte over voor een speelhoek, bureau of opbergkast. 

Welk bed kies jij?

Weet je al welk bed je kiest? Of ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.