Nouvez is dé online woonwinkel van Nederland waar jij je volgende interieur kan ontwerpen, zien en kopen. Wij hebben een passie voor interieur en willen mensen helpen lekkerder te wonen, zich thuis te voelen en trots te zijn op hun (t)huis. Dit doen we door een mooi en breed assortiment aan meubels en accessoires die direct te koop zijn in onze woonwinkel, maar ook door echte hulp in het ontwerpen van je kamer of woning. Jouw thuis hoort namelijk te zitten als je lekkerste en mooiste kleding.  


Interieur in elke stijl, voor elke ruimte

We vinden het belangrijk dat er voor elke stijl en elk budget een selectie meubels en woonaccessoires op maat is. Onze collectie bestaat daarom uit de gaafste items van vele nationale en internationale meubel- en interieurmerken. Bij Nouvez vind je meubels en accessoires van strak design tot landelijk, van modern tot klassiek, voor elke ruimte in het huis. Of je nou iets zoekt voor in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, tuin of kantoor. En of het nou gaat om banken, stoelen, tafels, kasten, bedden verlichting of allerlei accessoires.

Hulp bij interieur design en styling

Nouvez is constant in ontwikkeling om inspiratie en hulp te bieden bij het ontwerpen en stylen van je interieur. Hou hiervoor regelmatig onze site en de secties inspiratie en advies in de gaten. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen van onze woonwinkel en leuke inspiratieblogs en -adviezen.

Wil je advies over onze producten of over hoe deze bij je interieur passen? Neem contact op met een van onze specialisten, zij helpen je graag verder!

E-mail: klantenservice@nouvez.nl 

Telefoon: 085-3031525