Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Betaalmogelijkheden op Nouvez.nl

Bij Nouvez.nl kunt u op allerlei manieren uw bestelling betalen. Mocht u graag met een betaalmethode willen afrekenen die niet op onze website staat, neem dan contact met ons op! 

1. PayPal betaling

PayPal is een van de grootste beveiligde online betaalservices ter wereld en wordt o.a. veel gebruikt door Ebay en Marktplaats.nl. Het voordeel van betalen via PayPal is dat wanneer u een bestelling niet ontvangen heeft, u het aanschafbedrag automatisch kunt laten terugstorten op uw rekening. PayPal wordt vaak ook gebruikt voor creditcardoverschrijvingen. Er kan ook betaald worden vanaf uw eigen 'prive' online PayPal rekening.  

De voordelen van PayPal / Creditcard

> Betaling via een SSL-Beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurd.
> Na verificatie kan uw bestelling direct verwerkt worden.
> Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
> PayPal is bij Nouvez.nl geheel gratis. 

 

2. MasterCard (creditcard)

Het is ook mogelijk om te betalen met uw MasterCard creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

CVC code mastercard

> Uw MasterCard Secure Code. Dit is een extra beveiligingscode die u zelf heeft aangemaakt om te zorgen dat er niet met uw pas betaald kan worden indien uw pas gestolen is.

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 

3. VISA (creditcard)

Het is ook mogelijk om te betalen met uw VISA creditcard. Uw creditcard gegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen. Hou bij een creditcardbetaling de volgende gegevens bij de hand:

> Creditcardnummer (de 16 cijferige combinatie op de voorkant van uw kaart)
> CVC code (de laatste 3 cijfers op de acherkant van uw creditcard)

CVC code mastercard

> Uw Verified by Visa SecureCode. Dit is een extra beveiligingscode om te zorgen dat er niet met uw pas betaald kan worden indien uw pas gestolen is.

Bij een creditcardbetaling wordt uw bestelling direct in behandeling genomen.

 

4. 100% Achteraf betalen met Afterpay (NL en BE)

Achteraf betalen bij Nouvez via afterpay

Bij alle webshops van Nouvez is het mogelijk om 100% van het aankoopbedrag achteraf te betalen. AfterPay voert voor Nouvez het volledige achteraf betaalproces uit. Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen binnen 10 dagen na ontvangst van je bestellingAfterPay maakt gebruik van een digitale acceptgiro die je per mail ontvangt, dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

NL: U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2.000

BE: U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 1.000 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 1.500. 

Bent u een zakelijke klant en wilt u op factuur betalen bij een bedrag hoger dan €2.000? neem can contact op met onze klantenservice via 026-2600036.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Afterpay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen. Nouvez heeft hier geen invloed op en kunnen hier dus niets aan doen. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen via www.afterpay.nl. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Hoe betaal je met AfterPay?

> Kies voor AfterPay.
> Vul hier je naam, geboortedatum en rekeningnummer in.
> Accepteer de betalingsvoorwaarden.
> Je ontvangt een digitale acceptgiro van Afterpay via de mail, volg de stappen in deze e-mail om de betaling uit te voeren.

De voordelen van achteraf betalen

> Achteraf betalen is veilig
> Er worden geen extra kosten gerekend voor achteraf betalen
Bij ontvangst van uw (aan)betaling sturen wij u direct een ontvangsbevestiging via e-mail, waarna wij de besteling in behandeling nemen.