Betaalmogelijkheden op Nouvez.nl


Bij Nouvez kun je online betalen via iDEAL, creditcard (Visa, MasterCard of Amex), ApplePay (via iPhone), PayPal en Klarna voor achteraf betalen. Voor Belgische klanten vervalt iDEAL, maar is er de extra mogelijkheid om met Bancontact, Sofort, Belfius, KBC en ING Home te betalen. 


Nouvez werkt samen met Mollie als betaalprovider. Het kan dan ook zijn dat je die naam terug vindt op je rekeningafschrift. 

Meer informatie over de betaalmethodes: 


iDEAL (alleen voor Nederland)

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland voor het betalen van online aankopen. Het is betrouwbaar, makkelijk en maakt gebruik van je eigen, vertrouwde bankomgeving. Alle gegevens staan bijbetaling al klaar en de betaling wordt direct uitgevoerd.  

Creditcard (Visa/MasterCard/American Express)

Creditcards zijn wereldwijd de meest gebruikt betaalmethode voor online betalingen. Je kunt aankopen doen op krediet en betaalt later (meestal eind van de maand) terug aan de creditcard maatschappij. Nouvez accepteert betalingen van Visa, MasterCard en American Express.  

Hou bij betalen met creditcard je pas bij de hand. Je hebt namelijk in het bestelproces je creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC-code (de 3-cijferige code op de achterkant van je pas) nodig.   

ApplePay

ApplePay is de betaalmethode van Apple en is beschikbaar voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waar je je betaalkaarten kunt plaatsen. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus wel af van de betaalkaarten die in die omgeving zijn geplaatst. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. 

PayPal

PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet. Met PayPal koppel je je creditcardgegevens of bankrekening aan je PayPal-account of kun je saldo op je account zetten. Bij betaling van een aankoop wordt alleen met je e-mailadres en wachtwoord van je PayPal-account afgerekend en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden. Als je een PayPal-account hebt kun je direct je betaling overmaken naar ons PayPal-account. Je betaling wordt geautoriseerd zodat je direct weet of de betaling is goedgekeurd.  


Klarna (achteraf betalen)

Met Klarna biedt Nouvez de mogelijkheid om jouw bestelling na ontvangst te betalen. Als de bestelling en levering helemaal voltooid is, ontvang je een e-mail met een betaalverzoek van Klarna. Je krijgt de mogelijkheid om dan binnen 14 dagen het openstaande bedrag te betalen en betaling gebeurt direct aan Klarna (niet aan Nouvez). Je betaalt op de manier waarop je wilt binnen het account van Klarna dat je aanmaakt (of al eens aangemaakt hebt) in het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.

Bancontact (alleen voor België)

Bancontact is de meest gebruikte online betaalmethode van België. Je maakt, als je in het bezit bent van een Belgische betaalrekening en aangesloten bent bij Bancontact, geld over vanuit je bankrekening via de vertrouwde Bancontact online bankomgeving. 

SOFORT Banking (alleen voor België)

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden, zonder dat er extra accounts aangemaakt hoeven worden. Je logt in bij je SOFORT Banking omgeving met de gegevens die je gebruikt in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier maak je rechtstreeks geld over vanaf je eigen bankrekening.

Belfius (alleen voor België)

Met de Belfius Pay Button voorziet deze grote Belgische bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Als je een Belfius-rekening hebt kun je gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betrouwbaar en vertrouwd.

KBC (alleen voor België)

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor klanten van KBC en CBC, samen de grootste bank van België. Als klant van deze bank kun je met een betaalknop gemakkelijk en snel online betalen. De betaling doe je via de betaalknop vanuit je eigen, vertrouwde bankomgeving en je betaalgegevens staan al klaar.

ING Home'Pay (alleen voor België) 

Met Home’Pay hebben klanten van ING België een eigen betaalmethode. Hiermee kun je veilig online betalen zonder een creditcard nodig te hebben. Je maakt heel makkelijk gebruik van je eigen, vertrouwde bankomgeving.