Tuincf9ee3e82a71435894a8bfaa28595a74.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Mogelijkheden tuin

Ben jij een buitenmens? Dan is jouw tuin vaak net zo belangrijk als jouw eigen huis. Vooral met mooi weer is het heerlijk om buiten te genieten. Iedereen heeft andere voorkeuren wat betreft de inrichting. Houd je van zonnen? Dan zijn ligstoelen erg interessant voor jou. Het is wel handig om te weten waar de zon zich in jouw tuin bevindt. Dit in verband met de ruimte die je nodig hebt voor de stoelen. Heerlijk barbecueën met familie en vriendin in de tuin? Kies dan voor een grote en praktische tuintafel en comfortabele tuinstoelen. Een buitenkeuken is dan ook niet verkeerd om te hebben.  

Mix & Match

Bij het kiezen van tuinmeubelen is het van belang om eerst te kijken naar de ruimte die je hebt. Bij een grote tuin is er bijvoorbeeld voldoende plek voor een ruime eethoek en grote loungebank. Heb je een kleine tuin of balkon? Kies dan bijvoorbeeld voor een tuinbank met comfortabele tuinkussens. Ook zijn flexibele of modulaire meubels echt een must. Denk aan een inklapbaar ligbed voor het zonnen of een inklapbare tuinstoel. 

Maak de tuin compleet met accessoires

Maak jouw tuin extra gezellig met mooie planten en bijpassende bloempotten of een buitenkleed. Wanneer je een grote tuin hebt en houdt van koken dan is een moestuintje ook leuk om te hebben! Hoe lekker is het om verschillende kruiden en groenten te hebben in jouw eigen achtertuin. Verser kan het niet! Daarnaast mag buitenverlichting ook zeker niet ontbreken. Ideaal om tot in de late uurtjes buiten te kunnen vertoeven. Buitenverlichting kan ook erg sfeervol zijn. Denk bijvoorbeeld aan hangende tuinlampen of lichtsnoeren. Heb je wat hoogteverschillen in de tuin? Kies dan voor buitenvloerlampen. Hierdoor zie je altijd precies waar je loopt.