Badkamer1516adfe881441a9a25f1810da5514ab.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Mogelijkheden badkamer

De badkamer hoort een plek te zijn waar je prettig jouw dag begint en ontspannen jouw dag eindigt.  De badkamer is één van de meest essentiële ruimtes in een huis. Het is fijn als een badkamer een frisse uitstraling geeft. Vaak is een combinatie van wit met zachte kleuren, zoals crème, beige en lichtgrijs heel toegankelijk. Als je de basis simpel houdt, kun je met allerlei accessoires een persoonlijke draai geven aan de inrichting. Het is ook belangrijk om te kijken naar de juiste verlichting, wat voor sfeer wil je creëren? Heb je liever dimbare spotjes of LED verlichting in een ronde grote spiegel?  

Mix & Match

Het is fijn om je badkamer schoon en opgeruimd te houden, zodat je iedere keer wanneer je de badkamer binnenloopt, een gevoel van rust en ontspanning krijgt - net zoals bij een spa. In de badkamer zijn goede badkamermeubels essentieel. Kijk daarom goed welke meubels bij de ruimte passen. Heb je een grote badkamer? Dan kun je kijken naar een complete badkamer set. Bij een kleinere badkamer is het beter om wandrekken te plaatsen en een kleine badkamerkast onder de wastafel. Door kastjes en wandrekken te gebruiken, houd je het opgeruimd en kun je jouw toiletartikelen gemakkelijk opbergen. Voor het ophangen van handdoeken en badjassen kun je bijvoorbeeld gaan voor een handdoekenrek of een aantal kapstokhaken. Deze zijn in verschillende kleuren en stijlen te krijgen. 

Maak de badkamer compleet met accessoires

Als de basis van de badkamer neutraal is, kun je kleine en grote accessoires toevoegen naar jouw eigen persoonlijke stijl en smaak. Denk aan handdoeken, zeepdispenser, tandenborstelhouder, wasmanden en een comfortabele badmat. Heb je al eens nagedacht over het toevoegen van een plant? Naast dat een plant een rustgevende look heeft, zuiveren planten ook de vochtige lucht. Hierdoor wordt de lucht nog puurder, waardoor jij heerlijk tot rust komt. Bovendien kun je planten overal kwijt, op de vloer, vensterbank of op een van jouw badkamermeubels.