Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Laagste prijs garantie, wel zo fijn

Wanneer u bij Nouvez één of meerdere producten wilt aanschaffen verzekeren wij u van de laagste prijs van het internet. Heeft u ergens anders hetzelfde product goedkoper gezien? Bijvoorbeeld een aanbiedingsprijs of een standaard korting? Geef de prijs door via klantenservice@nouvez.nl, het contactformulier of bel 026-2600036. Kunt u aantonen dat het product ergens anders goedkoper is en voldoet de situatie aan de onderstaande voorwaarden? Dan krijgt u het product bij ons voor dezelfde prijs!

Voorwaarden voor de 'laagste prijs garantie:

Het product moet nieuw en in originele verpakking worden geleverd. Het product dient leverbaar te zijn, voorzien van een Nederlands garantiebewijs, afgegeven door een officiële Nederlandse importeur. Nouvez moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder. Het product dient identiek te zijn aan het product van Nouvez, inclusief naam en specificaties. Alleen producten die via een openbaar toegankelijke Nederlandse winkel worden aangeboden, komen in aanmerking.

Producten uit opheffings-, faillissements-, en groothandelsverkopen, uitverkopen, demomodellen, beschadigde producten en producten met afwijkende leveringsvoorwaarden komen niet in aanmerking voor de Prijsgarantie van Nouvez. Het merk Kokoon en alle zitzakken vallen buiten de laagste prijs garantie i.v.m. wet intracommunautaire leveringen.

Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden zal Nouvez zorg dragen voor de laagste prijs garantie en de desbetreffende prijs ook aan u kunnen aanbieden. De laagste prijsgarantie is geldig op producten van aanbieders binnen heel Nederland.