Laagste prijs garantie, wel zo fijn


Wanneer je bij Nouvez één of meerdere producten wilt aanschaffen, verzekeren wij je van de laagste prijs op internet. Heb je ergens anders hetzelfde product goedkoper gezien? Geef dit dan aan ons door via klantenservice@nouvez.nl, via het contactformulier of bel ons op 085-3031525.  Kun je aantonen dat het product ergens anders goedkoper is en voldoet de situatie aan de onderstaande voorwaarden? Dan krijg je het product bij ons voor dezelfde prijs!


Voorwaarden voor de 'laagste prijs garantie':

  • Het product, dat je voor een lagere prijs hebt gevonden, moet nieuw en in originele verpakking worden geleverd. 
  • Het product dient leverbaar te zijn, voorzien van een Nederlands garantiebewijs, afgegeven door een officiële Nederlandse importeur. 
  • Nouvez moet het prijsverschil kunnen controleren door middel van een officiële prijslijst, advertentie of andersoortige schriftelijke bevestiging van de goedkopere aanbieder. 
  • Het product dient identiek te zijn aan het product van Nouvez, inclusief naam en specificaties. 
  • Alleen producten die via een openbaar toegankelijke Nederlandse winkel worden aangeboden, komen in aanmerking.
  • Producten uit opheffings-, faillissements-, en groothandelsverkopen, uitverkopen, demomodellen, beschadigde producten en producten met afwijkende leveringsvoorwaarden komen niet in aanmerking voor de laagste prijs garantie van Nouvez. 
  • Het merk Kokoon en alle zitzakken vallen buiten de laagste prijs garantie i.v.m. wet intracommunautaire leveringen.


Als is voldaan aan de genoemde voorwaarden zal Nouvez zorg dragen voor de laagste prijs garantie en de desbetreffende prijs ook aan je kunnen aanbieden. De laagste prijs garantie is geldig op producten van aanbieders binnen heel Nederland.