Hal08f5b19f465d450292157bd8666a21bd.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Mogelijkheden hal

De hal is een functionele ruimte en de eerste plek die je te zien krijgt wanneer je een huis binnenkomt. De hal geeft de eerste indruk, maar ook de laatste indruk. Het is een functionele ruimte, maar je ziet toch dat deze ruimte vaak wordt vergeten en niet wordt betrokken bij het interieur. Om alles één geheel te maken, is het aan te raden om de stijl van de ruimtes in huis – zoals de woonkamer –  terug te laten komen in de hal. Op die manier wordt de hal ook meer verbonden met de rest van de ruimtes in huis. Er zijn erg veel mogelijkheden om jouw ideale hal te creëren. 

Mix & Match

De meeste hallen zijn klein en smal, waardoor de opties voor het plaatsen van meubels erg beperkt zijn. Het is van belang dat je meubels kiest die passen bij de ruimte en de stijl van het huis. Kies bij weinig ruimte bijvoorbeeld voor een wandkapstok in plaats van een staande kapstok. Op die manier houd je meer ruimte over voor andere spullen. Voor het opbergen van al jouw schoenen is bijvoorbeeld een schoenenkast erg handig. 

Maak de hal compleet met accessoires en de juiste verlichting

Om de ruimte wat meer sfeer te geven, kun je denken aan het toevoegen van een klein voetenbankje of wandplanken met fotolijstjes, kaarsen en vazen met bloemen. Een andere mogelijkheid kan wanddecoratie zijn. Denk bijvoorbeeld aan een Scandinavische poster of een bohemian wandkleed. Naast het plaatsen van subtiele details, kun je ook kiezen voor opvallende eyecatchers. Denk aan een grote plant met een grote pot. Een ander belangrijk element in de hal is verlichting. Je wilt met verlichting natuurlijk wel een sfeervolle ruimte creëren. Dit kun je eenvoudig verwezenlijken door het toevoegen van bijvoorbeeld kleine spotjes in combinatie met een dimmer. Op die manier kun je zelf de hoeveelheid licht instellen.