Baby-en kinderkamer3279d630c3d54b9099d6cdb720ababea.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘S avonds en zaterdag mogelijk

Mogelijkheden baby- en kinderkamer

De baby- en kinderkamer is de vrolijkste kamer van het huis en het inrichten is vaak één van de leukere projecten waar veel tijd in gaat zitten. Jouw kind groeit grotendeels op in de kinderkamer. Het is van belang dat er voldoende aandacht aan besteed wordt. Er moet een veilige, functionele en gezellige inrichting worden gecreëerd. Er zijn heel veel manieren waarop je een kinderkamer gezellig, maar ook functioneel maakt. Je wilt niets liever dan jouw kind een fijne kamer geven, waarin hij/zij zich helemaal thuis voelt. Wanneer je kiest voor een neutrale kleur in de kamer, zoals wit, lichtgrijs of lichtbruin dan hoef je de kamer niet gelijk te veranderen wanneer jouw kind ouder wordt. Wist je bijvoorbeeld dat er ook babybedjes zijn die je gemakkelijk kunt omtoveren tot een peuterbed? Ideaal wanneer je op zoek bent naar een bed dat voor een lange tijd mee kan gaan.  

Mix & Match

Pasgeboren baby’s zijn erg kwetsbaar en hebben alle aandacht en verzorging nodig. Het is voor pasgeboren baby’s essentieel om voldoende te slapen. Een ledikant (of wieg) mag daarom echt niet ontbreken. Een ander meubel dat ook niet mag ontbreken is een commode. Met een commode kun je eenvoudig en veilig jouw kindje verschonen en je kunt de commode ook gebruiken als opbergkast voor het opbergen van verschillende babyspullen. Op die manier heb je tijdens het verschonen altijd alles bij de hand. Bij de basisuitrusting hoort natuurlijk ook een kast voor het opbergen van alle schattige babykleertjes. Er zijn kasten in verschillende soorten en maten. Heb je plaats voor een extra grote 3-deurs kast of heb je liever een kleine ladekast? Bepaal welke kast het beste past bij de ruimte. 

Maak de baby- en kinderkamer compleet met accessoires

Vrolijk de kamer nog meer op met leuke en functionele accessoires, denk aan handige opbergmanden om al het speelgoed in op te bergen en wandplanken waar je lijstjes en babyspullen op kwijt kan. Denk ook aan vrolijke kussens met een leuk patroontje voor die knusse fauteuil in de hoek van de kamer waar jij uren op door kan brengen met jouw kindje.