Jouw producten bij Nouvez?
Of je eigen Nouvez shop?


Samenwerken doen we graag, we sluiten op voorhand nooit mogelijkheden uit en we houden wel van wat creatieve uitdagingen. Zie jij een nauwe samenwerking op het gebied van interieur en design wel voor je? Neem dan contact met ons op. 

Jouw producten bij Nouvez

Ben je een groothandel, een design merk of ontwerper en ben je geïnteresseerd om je eigen design producten op grote schaal te verkopen bij een betrouwbare partner? Wij zijn altijd op zoek naar zinvolle en goede uitbreidingen van ons assortiment en staan dus altijd open voor aanvullingen daarvan met mooie, gewilde interieur design producten. Of het nou gaat om iets voor de kinderkamer, verlichting, grotere meubels of accessoires of materiaal voor vloeren, ramen en muren. Stuur ons een bericht als jij vind dat jouw producten bij ons in het assortiment horen. 


Je eigen interieur webwinkel

Wil jij een eigen interieur webshop runnen? Wil jij een selectie van ons assortiment (misschien wel alleen jouw eigen producten of wellicht alleen barkrukken, banken, kasten of wanddecoratie) in een webwinkelomgeving verkopen? Dat kan! Ons platform is gebouwd op state-of-the-art webwinkelsoftware en laat het toe om zogenoemde, separate 'storefronts' te maken. En dat kan wellicht ook voor jou. We kijken graga met je naar de mogelijkehden om een dergelijke samenwerking op te zetten. Heb je ideeën? Geef ons een gil!

Neem contact met ons op via 
klantenservice@nouvez.nl, via ons contactformulier of bel ons op 085-3031525.