Kasten62a15eb716c045988c54b9fde561a152.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Kasten kopen?

Een kast is de ideale opberger voor alle ruimtes in huis. In bijna elke slaapkamer zijn er wel nachtkastjes te vinden. Erg handig voor een wekker en het opbergen van jouw favoriete boek of tijdschrift, mobiel, oplader en sieraden. Voor al jouw kleding en schoenen heeft Nouvez een groot assortiment aan kleding- en schoenenkasten. Ook voor de woonkamer heb je de keuze uit verschillende kasten. Heb je een waardevolle verzameling of unieke erfstukken die je graag wilt laten zien, zonder dat deze beschadigd kunnen raken? Denk dan aan glazen vitrinekasten. Wil je juist bepaalde spullen niet laten zien? Bekijk dan onze verschillende opberg- en ladekasten. Ook voor jouw speciale en grote boekenverzameling hebben we diverse boekenkasten in ons assortiment. Een echte wijnliefhebber? Geef jouw wijncollectie dan een speciale plek in de keuken met onze luxe wijnkasten of wijnrekken. 

Kasten in verschillende formaten en materialen

Ons assortiment varieert van een groot aanbod moderne dressoirs tot aan industriële tv-meubels. Ga je voor een houten kast of juist een metalen kast? Ben je op zoek naar een zwarte, grijze, groene of witte kast? Bij Nouvez vind je kasten in verschillende formaten en materialen, zoals hout, metaal, glas, bamboe, marmer etc. Al onze kasten zijn aangepast aan de woonstijlen en trends van nu. 

Welke kast kies jij?

Weet je al welke kast je kiest? Of ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.