Dressoirse0d902bd35dd4931a56d658d13b5fd9e.png

Gratis bezorging vanaf €50

In Nederland en België

Bedenktijd van 14 dagen

Makkelijk retourneren

Laagste prijs garantie

Op ons hele aanbod

Achteraf betalen

Shop nu, betaal later

Zelf bezorgdag en tijdstip kiezen

‘s Avonds en zaterdag mogelijk

Dressoirs kopen?

Heb je meer opbergruimte nodig voor spullen, kijk dan voor een dressoir! Een dressoir is te gebruiken in verschillende ruimtes in huis en is daarnaast goed te gebruiken als opbergruimte. Een dressoir is een goede plek om spullen in op te bergen, maar geeft ook een extra oppervlak om wat andere woonaccessoires op kwijt te kunnen. Denk aan kaarsen, fotolijstjes en andere leuke accessoires die zorgen voor een warm en knus gevoel. Neem jouw nieuwe meubel helemaal op in het huidige interieur. Er zijn tegenwoordig verschillende dressoirs te krijgen in allerlei kleuren, stijlen, materialen en designs. Kijk goed naar de stijl van de ruimte waar jij jouw nieuwe dressoir wilt plaatsen. Er is voor iedere woonstijl wel een dressoir te vinden.

Combineren met een dressoir

Het is belangrijk om goed te kijken naar wat geschikt is in de ruimte en daar het nieuwe dressoir op aan te passen. Heb je een dressoir nodig voor een kleine kamer? Kijk dan voor een wat smaller model. Ook voor grote ruimtes is er genoeg keuze. Voorkom een slordig huis en berg alle losse spullen op in een dressoir of ladekast. Kasten zijn niet alleen handig, maar kunnen ook een echte eyecatcher zijn. Om een mooi geheel in de ruimte te creëren, kun je ervoor kiezen jouw nieuwe dressoir af te stemmen op de rest van de meubels en accessoires. Heb je veel houten details in huis? Dan past een houten dressoir hier perfect bij! De opties zijn eindeloos.

Welk dressoir kies jij?

Weet je al welk dressoir je kiest? Of ben je er nog niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder met al je vragen. Houd onze website in de gaten voor de laatste woontrends en ontdek welke stijl bij jou past. Of doe inspiratie op via al onze social-kanalen en diverse blog-artikelen. Wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste woontrends en producten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.